Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy warto jechać tylko we dwie osoby?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 17.05.2011 15:36

Popieram szczerze :) Ja w tym roku trzeci raz tylko z żoną. Miłego brykania :wink:
dzkzsl
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzkzsl » 17.05.2011 18:22

witia napisał(a):Popieram szczerze :) Ja w tym roku trzeci raz tylko z żoną. Miłego brykania :wink:

chyba Ci sie R z Z pomylilo :D
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 17.05.2011 18:31

BraveSirRobin napisał(a):To ja tak z innej beczki. Dużo się tu mówi o biesiadowaniu we dwoje wieczorem na plaży...stąd moje pytanie, czy w Chorwacji istnieje zakaz spożywania alkoholu w miejscach publicznych? Czy jest to problemem, z winkiem wieczorem na plaży?

Nie zauważyłam, pierwszy wieczór spędziliśmy na plazy całą czwórką popijając ichnie piwko zakupione na plaży, potem jak nie jeździliśmy autem to w ciagu dnia na plazy bywało piwko w rozsądnych ilościach a raz nawet w Trogirze na schodkach na placyku bo w knajpkach nie było miejsca a fajnie grali nieopodal :D
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 17.05.2011 19:53

Zależy jak kto się głośno bawi :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 17.05.2011 20:37

BraveSirRobin napisał(a):Dużo się tu mówi o biesiadowaniu we dwoje wieczorem na plaży...stąd moje pytanie, czy w Chorwacji istnieje zakaz spożywania alkoholu w miejscach publicznych? Czy jest to problemem, z winkiem wieczorem na plaży?

Na campach tego problemu nie ma napewno.
Sam też brałem Karlovacko na plażę i nikt nawet nie zwracał uwagi.

Nawet tutejsza młodziesz HR w Vodicach widziałem jak nieżle dała w palnik , ale przy tym pełna kultura i nikt się nie czepiał.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Czy warto jechać tylko we dwie osoby? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone