Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy w SLO są stacje LPG i jak je znalesc po drodze do Cro

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mareckid
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mareckid » 22.08.2005 16:58

Witam was ponownie w piątek jadę wkońcu do Cro na wyspe Losin .Mam autko na lpg .Prosze was o podpowieć co do tego paliwa na terenie SLO .Mam zbiornik 100l ,wiec spokojnie przejade przez A i Czech .Bardzo pasowalo by mi tankować w Sloweni ,ale nie mam pojecie po ile jest tam Lpg i czy są stacje .Podobno na granicy w Graz jest ? ,ale wolalł bym tankować kolo Lubliany .Prosze o jakaś podpowiedz.A czy ktos zna aktualną cene wlaśnie w Graz ?
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 23.08.2005 16:54

W gaz płynny do samochodów (LPG) można się zaopatrzyć w następujących miastach:

1. Maribor, Plinarniska 9; czynna od pn. do pt. w godz.7,00- 19,00; w soboty od 7 do 13
2. Koper, Sermin 8/a; czynna od pn. do pt. w godz. 7,30 - 15,30
3. Ljubljana, Verovskova 70; czynna od pn. do pt. w godz. 7 - 18; w soboty 7 -15
4. Kozina, Dolinska ulica 14; czynna od pn. do soboty w godz. 7 - 17; w nd. i święta od 8 do 13.

Pozdrawiam
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 23.08.2005 16:58

STMK AGIP Tankstelle Weinzöttlstraße 2 Graz-Andritz
Cena to wg danych PZM ok 0,73 euro
mareckid
Plażowicz
Lpg Za Ile? W Slo ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mareckid » 23.08.2005 17:10

dzięki za odpowiedz .A czy ktos może zna ceny LPG w SLO
Andrzej_Krak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej_Krak » 23.08.2005 17:21

http://www.pzmtravel.com.pl/index.php?id_strony=1350
tutaj znajdziesz orientacyjne ceny wszędzie :)
agi72
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agi72 » 24.08.2005 21:19

wlasnie wrocilam z Caro i tez mam na gaz..moze lepiej zatankuj w Czechach tam nie ma problemu i gaz jest oki..wychodzi cenowo tak samo jak i u nas a nawet mozna spotkac taniej..jak masz jeszcze jakies pytania to sloze pomoca :D ..pozdrawiam.. :D

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone