Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy w Chorwacji są piaszczyste plaże?

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miłek
Czy w Chorwacji są piaszczyste plaże?

Nieprzeczytany postnapisał(a) miłek » 25.05.2002 20:24

Wybieram się do Chorwacji, chciałbym się dowiedzieć czy w tym kraju są piaszczyste plaże?
Jeżeli tak - to gdzie?
miłek
njal
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) njal » 25.05.2002 20:37

może na wyspach
piotrekd
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekd » 25.05.2002 20:55

Polecam wyspe Rab miejscowość Lopar. Znajduje się tam kilka plaż piaszczystych (jedna bardzo duza tekstylna i kilka naturystycznych).
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AndAn
piaszczysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndAn » 13.06.2002 22:19

Znam jedną w Medulin koło Puli.
Nie dosyć że piaszczysta to jeszcze może płytkie po kolana jeszcze tak ze 150 m od brzegu i brak jeżowców.
Idealna dla dzieci
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.06.2002 12:41

Sa
davson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) davson » 17.06.2002 07:51

Leon napisał(a):Sa

Gdzie?? W pobliżu Splitu?? Pytam bo chciałem się na taką wybrać.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.06.2002 08:48

Jest nawet w samim Splicie i zatoki sie naziwaja Baczwice i Owczice,
Poza Splitem to w Podstrana, Omisz Duce
Jak chcesz do ducie to moge ci i apartament polecic Leon
davson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) davson » 17.06.2002 09:16

Dzięki. Na moich mapach nie ma zaznaczonych zatok, ale je sobie znajdę. Apartament to raczej odpada. Ale jaka cena, bedziemy w 2 osoby ??
darello
Turysta
Re: piaszczysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darello » 17.06.2002 17:03

AndAn napisał(a):Znam jedną w Medulin koło Puli.
Nie dosyć że piaszczysta to jeszcze może płytkie po kolana jeszcze tak ze 150 m od brzegu i brak jeżowców.
Idealna dla dzieci

:lol: Witam, możesz przesłać jakieś namiary, może jakies apartamenty, będę zobowiązany.
myzia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) myzia » 24.06.2002 11:23

Polecam plaze w Omisiu i idealna dla dzieci i płytkie zejscie do wody
Iwona_P
Turysta
plaze piaszczyste

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona_P » 03.07.2002 11:30

polecam plażę piaszczystą na wyspie Pag w miejscowości Pag - w sam raz dla rodzinki z małym dzieckiem ! właśnie z tamtąd wróciałm
JB
Globtroter
piaszczyste plaże

Nieprzeczytany postnapisał(a) JB » 05.07.2002 11:17

SĄ ! SĄ ! SĄ ! Była , własnie wróciłam, widziałam, plażowałam !!!
POLECAM ! 1000 lm z Katowic ! Przy wjeździe na Pag mała miejscowość Ljubać ! super plaża piaszczysta, szeroka, trochę krabów, i extra laguna: idziesz, idziesz a wody po kolana. Drugie miejsce to za Zadarem miejscowość Nin, a własciwie za tą miejscowością. Tu są takie plaże tak u nas, też piach i płytko.
To są małe miejscowości bez wielkich hoteli (tu chyba nie ma żadnych) są kwatery: apartamenty i pokoje.
Ja osobiście byłam w Starigradzie, gdzie znajdziecie plaże żwirkowe na obrzezach miejscowości. Starigrad piekny bo za plecami super góry i też nie jest za duzy.
BYŁO SUPER :D POZDRAWIAM :D
darmat
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darmat » 05.07.2002 13:36

Może polecicie mi jakiś apartament (wyspa Pag, gdzieś koło piaszczystej plaży) dla rodziny 2+1 (2,5 roku) .
wawek

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawek » 01.10.2002 13:26

Szukam apartamentu niedaleko piaszczystej plaży. Najlepiej w Podstranie lub Omisu. :lol: Innymi ciekawymi adresami też nie pogardzę. :wink: :papa:[/code]

Pozdrawiam
Marcin
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
plaże

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 17.10.2002 20:55

:D A hoj z tratwy Waldek - byłem w m.DUCE tam znajdziecie kamyczki o różnej frakcji od piasku do kamyków. Osobiście wolę kamyki ( mieszkam nad Bałtykiem może dlatego mam go dosyć).Na piasku w DUCE wylegiwali się przeważnie Czesi-rozumiem ich. :) Pozdrav.
Następna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone