podróżni z łodzi napisał(a):Witam.W lipcu z dziećmi wybieramy się do miejcowości Borak ale znajomy coś wspominał,że woda w morzu zimna z powodu wpadającej blisko rzeki.Czy ktoś był i może coś na ten temat powiedzić bo do wyjazdu kilka dni
Bocian napisał(a):Pytanie jest o miejscowość koło Omiša.
Bocian napisał(a):Tu chodzi o ten Borak o który sie zakładałem z moondkiem i za który nie dostałem wygranego zakładu
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Tu chodzi o ten Borak o który sie zakładałem z moondkiem i za który nie dostałem wygranego zakładu
O temperaturę aquy się zakładałeś
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Tu chodzi o ten Borak o który sie zakładałem z moondkiem i za który nie dostałem wygranego zakładu
Nie Moondek twierdził że z Oekotelu do Borka dojedzie w 6h Zakład odbył się na parkingu pod hotelem Tak pokazywała mu navi. Zakład poszedł a ja udowodniłem, że navi pokazywała mu ten Borak pod Omisem a nie ten nasz na Półwyspie
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Tu chodzi o ten Borak o który sie zakładałem z moondkiem i za który nie dostałem wygranego zakładu
Nie Moondek twierdził że z Oekotelu do Borka dojedzie w 6h Zakład odbył się na parkingu pod hotelem Tak pokazywała mu navi. Zakład poszedł a ja udowodniłem, że navi pokazywała mu ten Borak pod Omisem a nie ten nasz na Półwyspie
Razumijem, że nie dojechał w rzeczone godziny na półwysep...
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Se sam zacytowałem, czyli pijemy.... ...Moondek śmigaj do monopolowego...
No niestety nie śmignął Do dziś
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne