Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy trzeba uczciwie zapłacić za kemping?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PASZCZAKI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 20:54

piotrulex napisał(a): Kasy za wiele nie mamy. jedziemy za kilka dni po raz pierwszy na zachodnią Istrię. Parka z autem i namiotem. Można zarejestrować jedną osobe, auto i namiot a tą drugą jakoś przemycić na teren ośrodka. jest to taki ogromny teren - czy ktos to w ogóle sprawdza?

Zastanów się Prymitywie , ile zaoszczędzisz na 1-nej osobie?? I może zostań w polskim grajdole, bo dla takich , jak ty granice powinny być zamknięte! Oszukać chcesz na parę kun , a opinia o takich , jak ty obejmie całą resztę uczciwych. Jak cię nie stać , to "wakacje w mieście"!Nie obrażaj Cro-fascynatów takimi wydalinami!!!
PASZCZAKI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 21:08

Bozena Kljaković napisał(a):
piotrulex napisał(a): Kasy za wiele nie mamy. jedziemy za kilka dni po raz pierwszy na zachodnią Istrię. Parka z autem i namiotem. Można zarejestrować jedną osobe, auto i namiot a tą drugą jakoś przemycić na teren ośrodka. jest to taki ogromny teren - czy ktos to w ogóle sprawdza?

8O 8O 8O Wogule cie nie pozdrowie :!: :!: :!:
Tylko ci powiem ze jestes niewychowanym chamem i egoista.
Wstydze sie takich rodakow!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostan w Polsce i tam kombinuj

Bożena!!!!!!!
Jestam z Tobą, to chamstwo i "polaczkowatość"! Ja zarabiam na 4-ro osobową rodzinę i wolę flaki sobie wypruć, żeby od trzech lat odwiedzać Chorwację i wszczepić moim dzieciom - primo zainteresowanie innym krajobrazem , secundo - inną kulturą i religią , niż uczyć kombinatorstwa i oszustwa!! Moje dzieci kształcą się poprzez podróże, a nie wstępują do szkoły oszustów, pogardzamy takimi chamami!!
Pozdrawiamy Cię! Tęp kombinatorów!!!
PASZCZAKI
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 21:25

Polo napisał(a):piotrulex, poczytaj trochę wypowiedzi na tym forum, jedź do Chorwacji, spotkaj się z gościnnością i uczciwością Chorwatów, zobacz, że TAM nawet Polacy są milsi i mniej agresywni. Po tym nie przyjdzie Ci chyba do głowy, aby oszukać właściciela kempingu :oops: .
Dlatego kocham Chorwację i lubię czytać wypowiedzi na forum, bo z całym przekonaniem uważam, że Chorwacja zmienia i uszlachetnia ludzi.

Dla Polaków, którzy od pokoleń nauczeni byli "kombinować" w głowie się nie mieści, że można zostawić otwarte auto, dokumenty na brzegu, kamerę i iść popływać. Ale właśnie tak Polacy zachowują się w Chorwacji. Jasne, że tak jak na tym forum, tak i w Chorwacji znajdą się popaprańcy :evil: , którzy narzekają na wszystko, albo wykorzystują uczciwość innych. "Olejmy" ich!! Niech Chorwacja pozostanie dla Polaków krajem pięknym, krajem uczciwych ludzi i wciąż atrakcyjnym cenowo.

piotrulex, zapłać za pobyt bez kombinowania (możesz się targować "na śmierć i życie", ale ustalenia trzeba respektować!!!) i podziel się wrażeniami z pobytu po powrocie. Na pewno stwierdzisz, że w kraju uczciwych ludzi żyje się lepiej!

Pozdrawiam,
Polo :D

Polo !
_Podziwiam Cię, Jesteś wielki,
Mnie nie stać na tak liberalny post skierowany do PIOTRULEXA .
Mnie cholera bierze na kombinatorstwo rodaków, a ponieważ mam swoje lata, ale nadal pelzam pod namiotami ( na wakacje zawsze mam je dwa) z moją 4ro osobową rodziną i płacę za wszystko - to takie typy- z mojego punktu widzenia są do odstrzału. i gdyby znaleźliby się pomiędzy Las Wegas a Winnipeg - tak by skończyli!
Pozdrawiam Cię
Nie posiadam siły spokoju!!!!!!!!
el diablo
Podróżnik
Zmiany

Nieprzeczytany postnapisał(a) el diablo » 09.07.2004 21:28

Pozwólcie, że dodam pare słów od siebie. Pamiętam Chorwacje sprzed 16 lat.Byliśmy świeżo po ślubie i mieszkalismy wtedy na campie na Istrii. Codziennie nachodziły nas wycieczki wtedy jeszcze Jugosłowian, którzy męczyli nas, żeby im coś sprzedać. Dochodziło do tego, że chcieli nawet kupić przyczepę, w której mieszkaliśmy. W ostatnią noc zginęły nam półtrampki, w których się kąpaliśmy w morzu. Po 16 latach ponownie tam pojechaliśmy. Obecnie spotkaliśmy wspaniały, dumny naród, który stara się jak może, żeby godnie zarobić na turystyce i oczekuje, że zadowoleni turyści będą tam wracać. Nie wiem dlaczego, ale jesteśmy tam dobrze odbierani i nie mamy jeszcze zepsutej opinii. Starajmy się dla siebie i następnych pokoleń odpoczywać z dumą tak, jak nas stać i nie bójmy się, że ktoś nas wyśmieje. Uszanujmy ich ciężką pracę i zaufanie. Pozdrawiam wszystkich fascynatów tego pięknego kraju, który latami potrafi dostarczać wspaniałych wrażeń.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 09.07.2004 21:32

masz rację el diablo,ale paszczaki to też...sk.....ny,domyślasz się o co chodzi?
PASZCZAKI
Odkrywca
Re: nie

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 21:40

piotrulex napisał(a):Powiem wam, ze jednak nie trzeba. Raz w ramach testu zakombinowalismy i spokojnie sie udalo. 2 osoby + auto + namiot wychodzil nas dziennie prawie 140 zl na FKK Ulika k/ Porec

Wiesz co, parszywy kutasie?
Mam służbowe kontakty z Toruniem kilunastokroć w roku!!
I przeklinam je cały następny rok.
Widocznie to parszywe miasto ma w sobie to , co ty reprezentujesz na tutejszym forum!
Nie wstydzę się określić cię, jak we wstępie , bo na to zasługujesz!
Jeżeli uda ci się,nie daj Boże przedostać do pięknej Chorwacji , to niecz ona nauczy cię cywilizacyjnych zachowań, albo zostań w mieście , którego i tak nie jesteś godzień.
TFU !!!
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.07.2004 21:53

Zakończmy ten temat bo zaczynają padać wulgarne słowa.[color=black
Jak będą chcieli to tak zrobią i na to nie będziemy mieli wpływu ale przynajmniej dowiedzieli się naszej opinii. Chcieli odpowiedzi to ją mają.
Pozdrawiam i wstydzę się za nich :oops:
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 09.07.2004 22:11

PASZCZAKI napisał(a):Polo !
_Podziwiam Cię, Jesteś wielki,

Senks, jak mówi Daniec.
Piszesz, że masz swoje lata. Ja też. Nie chcę się licytować, ale chyba jestem starszy od Ciebie (wcale mnie to nie cieszy i nie uważam się za "wygranego")). Po ostatniej wypowiedzi piotrulexa ("że jednak nie zawsze trzeba płacić") po prostu zwątpiłem... Masz rację, takich tylko ubić! Chorwacja , to jedyny na świecie kraj, gdzie wciąż nie uważają wszystkich Polaków za pijaków, złodzieji i idiotów. Jak długo tak będzie??

Piotrulex, za to co zrobiłeś życzę ci, abyś się posrał do gaci zawsze w tym momencie, gdy pomyślisz o Chorwacji. Nie próbuj sprawdzać gnoju czy to działa, bo się posrasz natychmiast! Jak cię znam - oczywiście korzystasz z Internetu w pracy, na koszt szefa, więc uważaj, bo współpracownicy będą się z ciebie śmiać! Czuję, jak już śmierdzisz. Wszystkim innym, którzy w jakimkolwiek innym kraju kombinują zrobić to samo - życzę tego samego.

Polo :|
PASZCZAKI
Odkrywca
brawo!

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 22:41

Bardzo niechciałabym być Twoją żoną, wstydziłbyś się oszczędzać na niej to nie jest godne człowieka tylko najwyżej Araba!
To nie wstyd, że masz mało kasy, ale jak chcesz oszukiwać to zostań i oszukuj kogo chcesz w Polsce, ja jadę po raz trzeci z rzędu do Chorwacji i nie mam ochoty sie wstydzić za takich jak Ty - też nie opływam w smalec, bo inaczej wylądowołabym nad Atlantykiem we Francji, ale nigdy nie zniżę się do takich krętactw - jak mozesz robić smród innym karajanom.
jak masz mało kasy to szukaj tanich kampingów - rusz głową i tyle. Ja jeżdżę 4 osoby (2+2) duży namiot samochód i prąd zapłacić można 67PLN i 160 PLN po co się pchać tam gdzie drogo? Trzeba korzystać ze świata na miarę swoich możliwości inaczej cienkie na łgarstwach będziesz miał życie i mam nadzieję, że żona rychło się na tobie pozna. Pomyśl...
PASZCZAKI
Odkrywca
brawo!

Nieprzeczytany postnapisał(a) PASZCZAKI » 09.07.2004 22:41

Bardzo niechciałabym być Twoją żoną, wstydziłbyś się oszczędzać na niej to nie jest godne człowieka tylko najwyżej Araba!
To nie wstyd, że masz mało kasy, ale jak chcesz oszukiwać to zostań i oszukuj kogo chcesz w Polsce, ja jadę po raz trzeci z rzędu do Chorwacji i nie mam ochoty sie wstydzić za takich jak Ty - też nie opływam w smalec, bo inaczej wylądowołabym nad Atlantykiem we Francji, ale nigdy nie zniżę się do takich krętactw - jak mozesz robić smród innym karajanom.
jak masz mało kasy to szukaj tanich kampingów - rusz głową i tyle. Ja jeżdżę 4 osoby (2+2) duży namiot samochód i prąd zapłacić można 67PLN i 160 PLN po co się pchać tam gdzie drogo? Trzeba korzystać ze świata na miarę swoich możliwości inaczej cienkie na łgarstwach będziesz miał życie i mam nadzieję, że żona rychło się na tobie pozna. Pomyśl...
BARPA
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.07.2004 23:02

Tu już chyba przesadziłaś bo obrażasz teraz Arabów , ja ich wprawdzie bardzo nie kocham ale jak wcześniej wspomniałem SKOŃCZCIE TĘ DYSKUSJĘ bo to jest forum o Chorwacji
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 10.07.2004 11:25

Czy ten PASZCZAK za bardzo sie nie rozbuchał na tym forum.
Rozumiem że mozna komus coś tłumaczyć ale nie w ten sposób.
ja naprzykład nie chciałbym byc Twoim dzieckiem bo jak coś było by nie tak to dostałbym stek wyzwisk.
PASZCZAK=KRZYKACZ
Tak jak kolega powyżej proponuje zakończyc tę dyskusje.Piotrulex i tak zrobi jak bedzie chciał.
Nie stać go to trudno ale jak wezwią Policje na Camp i spytaja gdzie ma meldunek to te wakacje wyjda go drożej niż mu sie wydaje.
Uważam że tylko faktami można kogoś do czegoś przekonac a nie wulgarnoscia
hajdaszek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajdaszek » 10.07.2004 17:24

Święte słowa marwyk !
Kazdy zrobi jak będzie chciał , a człowiek z Torunia poznał mam nadzieje opinię wiekszości forumowiczów .
inga!!!
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inga!!! » 10.07.2004 19:10

Cze Wam! Uwazam ze wzajemne obrazanie nic nie pomoze,Paszczaku dlaczego na piekny Toruń mowisz "parszywe miasto"? Czyzbyś mieszkał niedaleko i wychodzi z Ciebie lokalny antagonizm? Pamietam z opowiadan rodzicow jak w swojej mlodosci wypoczywali nad Baltykiem ,a gdy pieniadze sie im skonczyly to pracowali roznoszac po plazy napoje by pozniej miec za co zaplacic camp,nigdy nie oszukiwali--to do Piotroluxa.Uwazam ze lepiej skrocic pobyt,ewentualnie,poszukac taniego małego przydomowego campingu,nie kombinować bo potem cierpią prawdziwi turysci,pozdrowka dla cromaniakow Inga!!!
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 10.07.2004 19:32

Paszczaki ! Pod tym nikiem ukrywa się ktos kto wyemigrował do Chorwacji. z Torunia.To kobieta.Znana tu od dawna.
Gdyby miała kasę wyjechałaby do Francji.Uważa ,że Chorwacja ją unieszczęśliwia bo jest dla biedaków.
To taki psychotest -nikogo konkretnego nie mam na mysli.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi