Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy trzeba uczciwie zapłacić za kemping?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 18.06.2004 19:43

:lol: faktycznie caly ten temat wyszedl calkiem zabawny. mam nadzieje ze z nastepnym tez sie popisze[/b]
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 18.06.2004 19:50

piotrulex napisał(a)::lol: faktycznie caly ten temat wyszedl calkiem zabawny. mam nadzieje ze z nastepnym tez sie popisze[/b]

PIOTRUCHA tylko nie wyskakuj z zapytaniem, że jak zabraknie ci kasy to może jakiś mały skok na bank w Rjece !!!

/mam nadzieję, że ci nie uraziłem , to tylko żart !
GAJUS
ala
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ala » 18.06.2004 20:03

Osobiscie nie lubie takich sytuacji. Jednak jakies 4 lata temu podczas pobytu w Chorwacji spotkalam sie z bardzo chamskim traktowaniem osob takich jak Ja tzn chcacych zatrzymac sie na pare dni na polu a nastepnie w miare rozwoju sytuacji przedluzyc pobyt. Powiedziano ze to niemozliwe ze albo wykupuje miejsce na 2 tyg. albo niech spadam. Nie lubie siedziec w jednym miejscu dluzej niz pare dni a szczegolnie na kempingu liczacym 5000 miejsc. Skonczylo sie na pobycie na dzika. Rozlozylismy sie niemalze pod sama recepcja-nie mielismy nic do ukrycia, w kazdej chwili bylismy sklonni zaplacic. I juz. Nikt nas nie skontrolowal. Przy takim molochu i przerobie czesto zapomina sie o czlowieku. Nie jestem z tego dumna ale pamietam mlodziencze czasy Debek nad Baltykiem i chyba Cie rozumiem. Pytanie co na to Twoja Dama Serca? Pozdrawiam. Ala
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 18.06.2004 20:28

Piotrulexie ,jedż bez namiotu,dobra karimata podwojna,dobre puchowe `śpiwory i dobre czerwone chorwackie wino,plaża jest twoja do rana ,osobisty ,,namiocik'' do wykorzystania przez twoją lubą
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 18.06.2004 23:01

odpowiadając na pytanie: tak trzeba zapłacić uczciwie.
albo jak proponuje cezar zero...
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 18.06.2004 23:38

Chorwaci bardzie lubio solarna platnosc niz watikanska....
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 21.06.2004 07:39

ala napisał(a):Osobiscie nie lubie takich sytuacji. Jednak jakies 4 lata temu podczas pobytu w Chorwacji spotkalam sie z bardzo chamskim traktowaniem osob takich jak Ja tzn chcacych zatrzymac sie na pare dni na polu a nastepnie w miare rozwoju sytuacji przedluzyc pobyt. Powiedziano ze to niemozliwe ze albo wykupuje miejsce na 2 tyg. albo niech spadam. Nie lubie siedziec w jednym miejscu dluzej niz pare dni a szczegolnie na kempingu liczacym 5000 miejsc. Skonczylo sie na pobycie na dzika. Rozlozylismy sie niemalze pod sama recepcja-nie mielismy nic do ukrycia, w kazdej chwili bylismy sklonni zaplacic. I juz. Nikt nas nie skontrolowal. Przy takim molochu i przerobie czesto zapomina sie o czlowieku. Nie jestem z tego dumna ale pamietam mlodziencze czasy Debek nad Baltykiem i chyba Cie rozumiem. Pytanie co na to Twoja Dama Serca? Pozdrawiam. Ala

MAMY ZAMIAR ZACZĄĆ OD PN ISTRII A SKOŃCZYĆ NA PULI. OKOLO 10 DNI RAZEM, A W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ ZABIWAKUJEMY ZOSTANIEMY 1-2 DNI. TAK WIEC NIECO PODOBNIE. PLACIMY ZA 1 DZIEN A POZNIEJ? Z GORY ZA TYDZIEN NA PEWNO NIE ZAPLACIMY BO MOZE POJEDZIEMY DO DALMACJI? KTO TO WIE. NIGDY NIE BYLISMY SKLONNI DO NACIAGANIA NA URLOPIE LECZ CENY ZA POBYT NA POLU NAMIOTOWYM NA ISTRII SA :( , BARDZO MOCNO NIEWESOLE!! DZIEKI ZA "WYROZUMIALOSC" I KILKA CENNYCH WSKAZOWEK. POZDROWIENIA I UDANYCH URLOPOW. ZA TYDZIEN OKOLO 10-11 STARTUJEMY Z TORUNIA.
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 21.06.2004 08:09

Leon napisał(a):Chorwaci bardzie lubio solarna platnosc niz watikanska....

Powiem szczerze że nie rozumiem co to jest płatnosc watikanska?
Mógłbyś to wytłumaczyć
juli
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) juli » 21.06.2004 13:44

Ceny w sezonie nie są wesołe, lepiej jechać poza sezonem - to chyba lepszy sposób zaoszczędzenia kasy ( a przynajmniej mniej stresujący niż sypianie "na lewo"). Pogoda teraz jest już super, więc albo przyspieszcie wyjazd albo przesuńcie na wrzesień. naprawdę wychodzi taniej.

A tak wogóle to nigdy na żadnym chorwackim kampie ( a właśnie wczoraj wróciłam z 8 pobytu w tym śliczniusim kraju) nie kazano mi płacić z góry. Na dzień dobry idę do recepcji, zostawiam paszport i jak mi sie na kampie znudzi, to przy wyjeżdzie odbieram dokument i płacę. Nikt nigdy nie robił żadnych problemów z tego powodu, czasem proszą o podanie ORIENTACYJNEJ liczby dni pobytu, bo wystawiają na to przepustkę wstępu (albo wjazdu) na kamp. Czasem, ale i to na niewielu kampach, jeśli zostaje się na kampie mniej niż 3 dni, ceny są wyższe o 30%.

Serdeczności
Juli
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 21.06.2004 14:31

marwyk napisał(a):

Mógłbyś to wytłumaczyć

Bóg zapłać ? :wink:
marwyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marwyk » 21.06.2004 15:02

rysiek napisał(a):
marwyk napisał(a):

Mógłbyś to wytłumaczyć

Bóg zapłać ? :wink:

aha teraz załapałem,dzieki
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 21.06.2004 16:02

Ludzie kochani nie róbcie nam"siary" i płaćcie uczciwie za pobyt bo to wstyd dla nas wszystkich !!! :oops: :oops: :oops:
Nawet nie powinieneś zadawać takich pytań !!!
A mówią że Poznaniacy to sknery - ja jestem poznaniakiem i wstyd mi za takich klientów !!!
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 26.06.2004 13:56

Ludzie to nie tędy droga. Jak dojedziecie na miejsce i zobaczycie ten kraj i tych wspaniale życzliwych ludzi to nawet nie wpadnie wam do głowy żeby ich oszukiwać. Pokażmy im że Polacy mają swój honor.Oni nas bardzo szanują więc my szanujmy ich.
Pozdrawiam wszystkich którzy się ze mną zgadzają
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 26.06.2004 16:17

Amen.
piotrulex
Koneser
nie

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 09.07.2004 13:40

Powiem wam, ze jednak nie trzeba. Raz w ramach testu zakombinowalismy i spokojnie sie udalo. 2 osoby + auto + namiot wychodzil nas dziennie prawie 140 zl na FKK Ulika k/ Porec
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi