cezar nie jest tak źle
placilem 40 PLN za 4 glowy
wkońcu nastepna noc w apartmanie w CRO
cezar000 napisał(a):Dla wszystkich co jadą z daleka z Gdańska,Suwałk,Szczecina,Poznania,Ostrowa ,Kielc,Warszawy i na jeden raz się tego nie da dojechać do Chorwacji -polecam w lecie internaty szkół w Czechach ,są internaty co maja zestawy 2+4 na zestaw łazienka ,są też inernaty pokoje z łazienkami na korytarzu zapłacimy za nie 150-100 koron bez wyżywienia osoba. Motoresty (ze śniadaniami)czy pensjonaty ( ze śniadaniami) to wydatek 400 koron wzwyż na osobę.Rożnica około 250 koron co przy wyjeżdzie rodzinnym daje sporą oszczędność .A warto zanocować.Niektóre internaty są na 200 osób .Zawsze się cos wolnego znajdzie.
cezar000 napisał(a):Ryszard K i ja 1 ,a gdzie krowa?
kkrzys napisał(a):cezar000 napisał(a):Ryszard K i ja 1 ,a gdzie krowa?
Widzisz ze krów tu DOSTATEK,widocznie facet tak lubi , 2 słowa jeden post.
Moze kiedys zrozumie ze to TYLKO zaśmiecanie forum.Pozdrawiam.
PS.Nie dziwie sie starym forumowiczom ze nawet im sie juz pisac nie chce.
kewis napisał(a):Witam!
... polecam nocleg na granicy węgiersko-chorwackiej w miejscowości Letenye. Na kampingu z basenami termalnymi, Namiot duzy 4-ro osobowy, samochód przyjazd rano o 5 godz wyjazd na drugi dzień o 10 rano. Całość z dostępem do basenów za 14 zł (cena z sierpnia 2003r.)
pozdrawiam
Gajus.ems napisał(a):Czy jest to ten camp widoczny z drogi/po prawej stronie/ prowadzacej na przejście graniczne ? Interesuje mnie jeszcze czy jest tam jakaś recepcja czynna całodobowo i czy wiele osób tam nocuje. Przejezdżając obok widziałem tylko domki campingowe i zero namiotów. Może myślimy o dwóch rożnych miejscach ?
Co do spania to w drodze powrotnej zatrzymuję się na campie w mjsc. Balatongyorok. Lubię rejon Balatonu. Natomiast droge do CRO jade na raz, emocje dodaja sił i nie mam potrzeby spania, tylko kilka przerw na odpoczynek. Chciałbym jednak przestrzec przed pokonywaniem zbyt długich odcinków, w ubiegłym roku na raz zrobiłem trasę Wrocław-Dubrovnik i więcej tego błędu nie powtórzę !!! Jazda w upale po nieprzespanej nocy to koszmar. W tym roku pojade tak aby raniutko być już w CRO k. Zadaru.
GAJUS
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi