szaki17 napisał(a):A może warto poczytać statystyki wypadków spowodowanych w drodze nad Bałtyk, to jest dopiero "hardcore"
A co się może stać w ciągu tych trzech - czterech godzin wliczając przerwę na obiad?
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Skrzych napisał(a):Dla mnie jazda "na raz" do Cro to niejaki hardcor,
Krzysztof
Jak wyjeżdżasz ze Ślaska to to żaden wyczyn.Naście godzin i Adriatyk wita.
KOZAK za kolkiem...uwaga...czytac kalendarz kiedy jedzie...
Miśka33 napisał(a):Jasio...
A czy mógłbyś podać namiary na ten hotel w Ptuju?
Bardzo proszę...
To nie Miśka tylko ja ( jasio ) masz rację powinno być MikulovAndrzejJ. napisał(a):Miśka33 napisał(a):11.07.2009 (sobota ) ŁÓDZ-BRELA.
Wyjazd 7,30 z Łodzi , Cieszyn 11, Miculov 14,15, , postój w Miculovie.
Bardzo proszę...
Mikulov Miśka Mikulov.
weldon napisał(a):szaki17 napisał(a):A może warto poczytać statystyki wypadków spowodowanych w drodze nad Bałtyk, to jest dopiero "hardcore"
marock napisał(a):Mam pytanie na temat nocowania (chodzi o 1-2h drzemki) na parkingach/stacjach benzynowych. Będę jechał przez Niemcy, Austrię i Słowenię. Czy są jakieś miejsca/regiony szczególnie odradzane/niebezpieczne?
aro_40 napisał(a):I ja się z Tobą w pełni zgadzam Kiedyś usiłowałem jechac z Wawki do CRO jednym ciurkiem, ale poległem pod Wiedniem musiałem się przespać... i zrobiłem to w aucie potem taki sam powrót... i koniec końców wróciłem z wakacji (z założenia odpoczynek i relaks) zmęczony, potwornie zmęczony...
od tamtej pory nocleg, gdzikolwiek, aby można by ło się wyciągnąć na wyrku....
Ale każdy robi co chce i co uważa za słuszne... choć z drugiej strony ciutkę mnie przeraża ta ilość kierowców jadących jednym ciurkiem po tej samej trasie co ja... a jak się któremuś przyśnie ze zmęczenia???? Brrr... mam nadzieję, że nikogo to nie spotka, czego wszystkim podróżnikom życzę
magdach7 napisał(a): ciutkę mnie przeraża ta ilość kierowców jadących jednym ciurkiem po tej samej trasie co ja... a jak się któremuś przyśnie ze zmęczenia???? B
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi