iotr1 napisał(a):Karlovac dam zbaczając z autostrady i jadąc w stronę Plitwic jest pełno domów, gdzie można się zatrzymać na noc. Stoją tabliczki przy drodze więc łatwo trafić.
... lecz nie jedzie się autostradą
FUX
jacol8 napisał(a):Naprawdę w całej zabawie kiedy wydaje się na wakacje 4 - 5 tysięcy (mówię o 2 tygodniowym pobycie 3 osób ) te 200 zł w tę czy we wtę nie sprawia różnicy. I niech mi nikt nie mówi , że to mi nie sprawia a komus tam sprawia. Jak dla kogoś jest to duży wydatek to albo jest straszny sknerus co oszczędza na samym sobie albo nie powinien wypuszczać się na wakacje dalej niz nad najbliższe jezioro bo sie to mija z celem. I proszę , żeby nikt tego do siebie czasami nie brał bo sie jakaś kłótnia z tego wytworzy. To co napisałem prosze traktować ogólnikowo.
Pozdrawiam , Jacek
aro_40 napisał(a):Ale każdy robi co chce i co uważa za słuszne... choć z drugiej strony ciutkę mnie przeraża ta ilość kierowców jadących jednym ciurkiem
Kasieńka napisał(a):Jeśli panowie wylali już na siebie wszystkie pomyje, pozwolę sobie zadać ponownie pytanie o camp w Zagrzebiu, bo chyba tego dotyczy ten wątek, jeśli się nie mylę?.
Czy może mi ktoś powiedzieć jak tam trafić bez GPS i może podzieli się opinią:)
Janusz Bajcer napisał(a):Kasieńka napisał(a):Jeśli panowie wylali już na siebie wszystkie pomyje, pozwolę sobie zadać ponownie pytanie o camp w Zagrzebiu, bo chyba tego dotyczy ten wątek, jeśli się nie mylę?.
Czy może mi ktoś powiedzieć jak tam trafić bez GPS i może podzieli się opinią:)
Proszę uprzejmie Kasieńko
Nie spałem na tym kempingu, ale tu jest jeszcze jeden jego adres
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi