napisał(a) Janisia » 21.09.2013 13:48
Szybko zawijam kiecę
i już do Was lecę,
na ciąg dalszy relacji,
z mych wspaniałych wakacji!
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Niektóre Wasze relacje były moją inspiracją,inne pozwoliły mi poznać zakątki w których jeszcze nie byłam,dlatego to zaszczyt gościć Was wszystkich tutaj.
Cd. Droga minęła nam szybko i bez przygód.Po 12 godzinach zjazd na Trogir ,więc zjeżdżamy-widok niezapomniany!!(niestety zdjęć brak
)Dojeżdżamy do zjazdu na Ciovo i okazuje się że forumowe czarne scenariusze się spełniają-miał być korek i jest korek!!W końcu wjeżdżamy na Ciovo miało być wąsko i jest wąsko!!Właśnie przed nami zaklinowała się ciężarówka i kamper
Zaczyna być coraz ciekawiej
Docieramy do najbliższej od naszego apartamentu plaży Copacabana-miało być tłoczno i głośno i oczywiście jest tłoczno i głośno
Oczywiście przed mężem udaję że wszystko w porządku i uśmiecham się w stylu -kochanie jest wspaniale
,w duchu myśląc sobie co ja tutaj robię!
Moja kochana druga połowa rozpromieniona,więc może nie jest tak źle?!Nagle skręcamy w uliczkę prowadzącą do naszego lokum-jest ładnie
Docieramy do naszego apartamentu,wita nas Nikola(Mikołaj),pierwsze kroki na taras -jest dobrze
Sypialnie przestronne,duży salon,kuchnia i przestronny taras-wszystko co nam na miejscu pobytu potrzebne-jest!
Cena przystępna bo 60 euro za 5 osób
Gospodarz miły, uczynny i zabawny myslę że może być tylko lepiej