JoeF napisał(a):Remus napisał(a):OT i kultura nie z wiochy, a skąd z samej stolicy.
Wątpię, żeby to była prawda... każdy prowokator może się przecież podpiąć pod Stolicę
Ale kultura niczego sobie...
Remus napisał(a):adamus27 napisał(a):Ludzie!!!! sami robicie obore - czy nie wystarczyło odpowiedzieć -" nie wiem czym warto handlować, ja tam jade aby tylko wypoczywać" musieliście pisać jakies głupie docinki - czy Polacy zawsze muszą tak bardzo krytykować kogoś za to że robi cos innego, lubi coś innego , wygląda inaczej? -
A opinie o kupowaniu rozumu zostawie bez komentarza, niech autor się zastanowi.
Szkoda słów
Szkoda słów.
Postaw sobie stragan w Karwi, Międzyzdrojach czy gdzi tam chcesz nad polskim Bałtykiem a nie nad chorwackim Adriatykiem. Tym bardziej że i tu i tam handelek z ręki bez zezwoleń i koncesji( zależy czym chcesz handlować) jest nielegalny.
Te czasy kiedy tak się " wypoczywało" już minęły- obudź się.
Pavulon napisał(a):Remus napisał(a):adamus27 napisał(a):Ludzie!!!! sami robicie obore - czy nie wystarczyło odpowiedzieć -" nie wiem czym warto handlować, ja tam jade aby tylko wypoczywać" musieliście pisać jakies głupie docinki - czy Polacy zawsze muszą tak bardzo krytykować kogoś za to że robi cos innego, lubi coś innego , wygląda inaczej? -
A opinie o kupowaniu rozumu zostawie bez komentarza, niech autor się zastanowi.
Szkoda słów
Szkoda słów.
Postaw sobie stragan w Karwi, Międzyzdrojach czy gdzi tam chcesz nad polskim Bałtykiem a nie nad chorwackim Adriatykiem. Tym bardziej że i tu i tam handelek z ręki bez zezwoleń i koncesji( zależy czym chcesz handlować) jest nielegalny.
Te czasy kiedy tak się " wypoczywało" już minęły- obudź się.
Brawo Remus , to natomiast to 100% kultury
lepiej wylez z lepianki !!
JoeF napisał(a):adamus27 napisał(a):Co za ignoranci i kretyni tą Chorwacje odwiedzają - aż strach tam jechać jak takie prostaki tam bywają - nie dziwię się że Polacy są negatywnie odbierani na świecie. A odpowiadając na post nt. straganu itp. to chce tu zaznaczyć, że nie napisałem iż chce jechać tam z workami pełnymi towaru i stać w centrum miasta i sprzedawać na lewo.
Ty już lepiej zostań w kraju i nie wyjeżdżaj do Cro albo wyjedź tylko do Afryki chociaż szkoda również tamtego kontynentu
PLONK i IGNOR w komplecie
P.S. co się dzisiaj dzieje ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne