Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy rezerwować? 2.polowa sierpnia - okolice Splitu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 09.06.2008 15:29

Mam takie generalne pytanie do Was wszystkich. Czy jezdzac na kemping dokonujecie wczesniej rezerwacji?

My - czyli dwie osoby dorosle plus dziecko chcemy sie wybrac do Chorwacji po 15 sierpnia (wlasciwie 12 sierpnia lub tydzien po zeby ominac korki). Z zalozenia nie chcemy siedziec na jednym kempingu tylko tydzien w jednym tydzien w drugim, albo 5 dni tu, 5 dni tam i 5 dni jeszcze gdzie indziej.
Na poczatek chcielismy kemping w okolicy Splitu. Na razie mam wielki chaos w glowie, przegladam wszystkie z tego katalogu, co przysylaja za darmo i probuje weryfikowac w necie, ale mozolnie mi to idzie.
Na razie mam na oku: Rozac, Galeb, belvedere, Sirena ale wolalabym obejrzec oczywiscie na zywo i potem sie zdecydowac..
Nieco dalej Ciste i Male Ciste...

No w kazdym razie - czy znajde miejsce na kempingu jadac w ciemno w tym regionie i w tym terminie? Zakladajac ze mam np upatrzone 3 w okolicy?

Jeszcze mi chodzi po glowie zeby zaczac wczesniej - tj okolice Zadaru albo Sibenika - wiec Puntica albo np Adriatic.

Czy w tym terminie mozna sobie swobodnie realizowac bez rezerwacji taki tramping?

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone