Mam takie generalne pytanie do Was wszystkich. Czy jezdzac na kemping dokonujecie wczesniej rezerwacji?
My - czyli dwie osoby dorosle plus dziecko chcemy sie wybrac do Chorwacji po 15 sierpnia (wlasciwie 12 sierpnia lub tydzien po zeby ominac korki). Z zalozenia nie chcemy siedziec na jednym kempingu tylko tydzien w jednym tydzien w drugim, albo 5 dni tu, 5 dni tam i 5 dni jeszcze gdzie indziej.
Na poczatek chcielismy kemping w okolicy Splitu. Na razie mam wielki chaos w glowie, przegladam wszystkie z tego katalogu, co przysylaja za darmo i probuje weryfikowac w necie, ale mozolnie mi to idzie.
Na razie mam na oku: Rozac, Galeb, belvedere, Sirena ale wolalabym obejrzec oczywiscie na zywo i potem sie zdecydowac..
Nieco dalej Ciste i Male Ciste...
No w kazdym razie - czy znajde miejsce na kempingu jadac w ciemno w tym regionie i w tym terminie? Zakladajac ze mam np upatrzone 3 w okolicy?
Jeszcze mi chodzi po glowie zeby zaczac wczesniej - tj okolice Zadaru albo Sibenika - wiec Puntica albo np Adriatic.
Czy w tym terminie mozna sobie swobodnie realizowac bez rezerwacji taki tramping?