telepol napisał(a):trzy razy przejeżdżałem Policję
No to nic dziwnego, że żadnych ruchów nie wykonywali
Niektórzy już po jednym razie nie mogą się ruszać...
surfing napisał(a):walp napisał(a):Czy potwierdzacie praktyki słoweńskiej policji?
NIE potwierdzam praktyk Słoweńskiej policji.
Pytanie należało zadać tu forum/viewtopic.php?t=18549
a nie zakładać nowy temat
Temat do kosza.
Rysio napisał(a):Popatrz na tytuł tematu a później feruj wyroki.
walp napisał(a):nie warto omijać autostrady w Słowenii..........
ziemniak napisał(a):Tyle się nasłuchałem już o czeskiej i austriackiej policji, a teraz słoweńska.
Tak się kończy polskie cwaniakowanie za granicą. A potem pretensje, wyżywanie się na forach i historie rodem "kosmity przylecieli".
W Austrii też lepiej nie zatrzymywać się na parkingach, bo policja trzepie, a ja kilka razy zatrzymywałem się i nic. Nawet dwa razy na drzemkę w aucie.
Może mam szczęście, ale jak ktoś ma pecha i przy okazji brak rozsądku to kłopoty pewne
Iggy napisał(a):Wszyscy tak o tym Ptuju, a ja się zapytam, jak jest z obecnością i stopniem agresji u policji słoweńskiej w okolicach Lendavy i Dolga Vas?
surfing napisał(a):Rysio napisał(a):Popatrz na tytuł tematu a później feruj wyroki.walp napisał(a):nie warto omijać autostrady w Słowenii..........
Rozumiem ze omijanie autostrady w Słowenii nie ma nic wspólnego z winietkami i trzeba koniecznie zakładać osobny wątek dla panikarzy.
walp napisał(a):Napisałem: "podczas jednej z ostatnich dyskusji na temat dojazdu do Cro padło stwierdzenie, że nie warto omijać autostrady w Słowenii, ponieważ tamtejsza policja na drogach lokalnych zawyża wskazania radarów, wymuszając łapówki. Podobno na trasie do Ptuja jest to dość często spotykany proceder."