Z poważnym, mam nadzieję tematem wchodzę i takowej też dyskusji oczekuję.
Życie, życiem, a ja nie będę tolerował w nim postaw jakie mają miejsce na tak ogólnodostępnym portalu.
Jak to mówią "Nie znasz dnia ani godziny" !
Cała sprawa zaczęła się od jak to ktoś "ładnie" określił błahego, niewinnego tematu, jak się później okazało z podwójnym dnem.
Niestety wątek o tytule " Takie tam z Dalmacji:) " z działu "Chorwacja w naszym obiektywie" zniknął na prośbę założyciela - taką informację przekazał jeden z moderatorów.
Za to ciąg dalszy tematu ma miejsce tutaj :
Miejsce ciągu dalszego
Pozwoliłem sobie na wykonanie prostej czynności aby dowiedzieć się O co tu tak naprawdę chodzi??
I takim to sposobem, kolejny raz dochodzę do wniosku, że najciemniej jest pod latarnią.
Szybka piłka
Pytanie wprost - do ludzi z tego forum, aby rozwiać wątpliwości i oczyścić atmosferę, jeżeli ktoś czuje się urażony.
Czy użytkownicy o nickach
madzia1981 - autorka zdjęcia z miejsca 22 Konkursu Fotograficznego Moja Chorwacja 2008
turan - autor zdjęcia z miejsca 4 Konkursu Fotograficznego Moja Chorwacja 2009
nero - autor zdjęcia z miejsca 6 Konkursu Fotograficznego Moja Chorwacja 2010
agniecha0103 - autorka zdjęcia z miejsca 2 Konkursu Fotograficznego Moja Chorwacja 2011
Krzypol - autor postu Moje fotki z Chorwacji - sierpień 2009
Minor - autor postu Rovinj 2006
wyrazili zgodę na wykorzystanie swoich fotografii w profilu FB Adam.B - notabene użytkownika i "kolegi" z tego forum
Zdaję sobie sprawę, że fotografie te zaraz znikną z profilu, dlatego pozwoliłem sobie (i nie tylko ja) na prawidłowe ich zabezpieczenie.
Proszę również administrację forum aby była konsekwentna w późniejszych działaniach.
Na każdej pierwszej stronie konkursowej pisze żółtą czcionką :
Wszelkie prawa autorskie do zdjęć prezentowanych na stronach tego serwisu są własnością ich autorów.
Zabrania się publikacji i rozpowszechniania umieszczonych tu fotografii w jakiejkolwiek formie bez zgody autorów.
Pozdrawiam