napisał(a) Morski Pas » 19.04.2012 21:16
AndrzejJ. napisał(a):admin1 napisał(a): bo Adaś nadal uważa, że nic się nie stało.
Myślę ,że ma poczytalność ograniczoną w temacie Chorwacja.Od 17 roku życia żyje tematami chorwackimi ,na forum ma crorodzinkę , nadaje muzyczkę chorwacką wieczorami dla paru osób w Polsce.Świr na punkcie Chorwacji.
Dołączasz do grona osób spod znaku "nie wiedziałem, a napisałem"? Pozwól, że obalę niektóre z mitów.
1. "Nadaje muzyczkę chorwacką" - nadawał wspólnie z Januszem przez pierwszy rok, potem Janusz został sam.
2. "Janusz ukradł mu radio" - nie ujmując Adamowi godności Ojca Założyciela nie od rzeczy będzie dodać, że Janusz dołączył już po kilku dniach i przez rok robili to wspólnie. Serwer jest płatny i 100% kosztów przez cały czas pokrywa Janusz.
Wiem, że Twój świr na punkcie Chorwacji każe Ci stawać zawsze po stronie piszących tu o Chorwacji, a przeciwko bijącym pianę dla samego bicia piany, ale bądź łaskaw zauważyć, że ja postawiłem Adamowi tylko jeden warunek i nie jest on niemożliwy do spełnienia.
Tolerując takie zachowania, a zwłaszcza nie usuwając nielegalnych treści niezwłocznie po otrzymaniu informacji o tym, narażam właściciela cro.pl na konflikt z prawem, a tego chyba nikt mu nie życzy.
Dlatego bardzo mnie zdziwiły ataki niektórych na Janusza za to, że usunął wątki Adama. Fakt, że na jego prośbę, ale Janusz nie mógł postąpić inaczej jeżeli posiadł (nieważne z jakiego źródłą) wiedzę o nielegalności treści umieszczonej na forum. Chciałbym wierzyć, że to była tylko ignorancja obrońców własności intelektualnej, a nie ich zła wola.
pozdrav K