Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy nasze fotografie są bezpieczne??

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 17.04.2012 13:20

BeJur napisał(a):
Bocian napisał(a):A za to rządam to masz u Bajcerka przeje.ane :lol:

nie widzę tam błędu ortograficznego :roll:

:) :D :D

żądam pisze się przez "ż" :wink:

a w sprawie chyba coś się ruszyło:
Adam.B&Gosia konto zawieszone.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 17.04.2012 13:22

Piter_M napisał(a):
BeJur napisał(a):
Bocian napisał(a):A za to rządam to masz u Bajcerka przeje.ane :lol:

nie widzę tam błędu ortograficznego :roll:

:) :D :D

żądam pisze się przez "ż" :wink:

a w sprawie chyba coś się ruszyło:

wiem jak się pisze :)
napisałam - nie widzę tam (czyli u Jacka :) )
:)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 17.04.2012 13:25

Bocian napisał(a):Morski się na ten temat wypowiadał. Co i kiedy zrobił.

Kto by tam czytał morską pianę.

:twisted:

Piter_M napisał(a):a w sprawie chyba coś się ruszyło:

To się nazywa refleks szachisty korespondencyjnego :wink:

pozdrav K
Ostatnio edytowano 17.04.2012 13:45 przez Morski Pas, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 17.04.2012 13:44

admin1 napisał(a):
Bocian napisał(a):Morski się na ten temat wypowiadał. Co i kiedy zrobił.

Kto by tam czytał morską pianę.

:twisted:

Zbyt cicho się burzy. 8)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 17.04.2012 14:11

Piter_M napisał(a):a w sprawie chyba coś się ruszyło:

No i bardzo dobrze :!:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.04.2012 15:56

admin1 napisał(a):To się nazywa refleks szachisty korespondencyjnego :wink:

Sam często piszesz, że nie czytasz wszystkiego - ja przyznam, że też.
Gdyby nie Rysio dalej bym nic nie wiedział.
Nie mam pojęcia gdzie o tej czerwonej kartce wpisałeś.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 16:03

Jacek S napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie o tej czerwonej kartce wpisałeś.

Admin skromny nie pisał , ja pisałem wczoraj.
AndrzejJ. napisał(a):
anakin napisał(a):
Wg polskiego p 289 par.1 kk [/url]

Zastosowano paragraf 148 .Wyrok wykonano.Głowa potoczyła się w kierunku paragrafu 22.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.04.2012 16:20

AndrzejJ. napisał(a):
Jacek S napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie o tej czerwonej kartce wpisałeś.

Admin skromny nie pisał , ja pisałem wczoraj.
AndrzejJ. napisał(a):
anakin napisał(a):
Wg polskiego p 289 par.1 kk [/url]

Zastosowano paragraf 148 .Wyrok wykonano.Głowa potoczyła się w kierunku paragrafu 22.

Odpowiem cytatem skierowanym do PETERENZO a pasującym tu:

admin1 napisał(a):...piszesz tak pokrętnie, że nie potrafię odczytać co masz na myśli.

Czasem co Masz na myśli dla ścisłości.

:wink:

W temacie Adama chyba nie mam więcej pytań.

8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 19:36

Wysoki sądzie cro.pl.
Ścięto głowę AdamaB , zajęto jego własność intelektualną croradyjko.
Czy nie bylo nic co mogło zmienić wyrok?
Zabrał najładniejsze zdjęcia z cro.pl na swój profil na fb?
Jest to do wybaczenia?
Wziął za dużo z galerii pewnej chorwatki bo robiła zbyt piekne zdjęcia by przestać na jednym.
Jest to do wybaczenia ?
Turcja ? AdamB nigdy nie był w Turcji.
Była tam jego miłość.
Stąd z miłości powstało konto Adam.B&Gosia.
No i jak to mówią kowal zawinił ,a cygana powiesili.
Myślę ,że jeżeli jest jeden sprawca , to nie można winić dwóch.
Także wnoszę o kasację wyroku i przyklejenie glowy AdamaB na swoje właściwe miejsce.
Jak tak łatwe jest zmienianie tytułu tematu bez zgody usera , to można tez zmienić konto na to co bylo kiedyś... AdamB.
Moje zdjęcia i posty nie mają żadnej wartości intelektualnej wiszą w necie .Nie jestem podróznikiem choć sobie czasami podrożuję , nie jestem dziennikarzem choć czasami coś napiszę.Nie muszę sobie robić pseudonimu artystycznego choć jestem wielkim artystą. :D
Dlatego wysoki sądzie cro.pl i crorodzinko AdamaB proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy AdamaB. twórcy radyjka cro.pl.
Iggy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iggy » 17.04.2012 21:36

O, żesz w mordę... A to ci afer(k)a... I to ledwie parę dni przed moim powrotem na forum...

No, ale po lekturze tego wątku, w tym po lekturze wypowiedzi "głównego bohatera" swoje zdanie mogłem sobie wyrobić.

W każdym razie dobrze, że taki przypadek został nagłośniony (abstrahuję od formy dalszej dyskusji), bo może unikniemy w ten sposób innych - być może nawet gorszych - wpadek.

Pozdrówki dla forumowego "Tommy Lee Jonesa" nieustępliwego demaskatora i całej admiralicji :-)
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 17.04.2012 22:13

Od kilku dni jedynie się przyglądam, aby nie wypowiadać się "pokrętnie", ale... w końcu muszę. I tak nie otrzymałem wyjaśnienia co było pokrętne w mojej wypowiedzi.

Andrzeju - Twoja ignorancja w stosunku do innych forumowiczów i tematu jest wręcz szokująca.

Rozumiem w 100% osoby, które występują w temacie anonimowo. Narażać się na infantylne obelgi takich ignorantów jak Ty na każdym kroku później...

Banalizowanie tematu i cytowanie tekstu ustawy jest śmieszne.

Jak sądzę nikt nie będzie się Tobie tłumaczył z dalszych kroków jakie podejmie poza tym forum. Wiele osób ma tak silne argumenty, że może je dowolnie wykorzystać. Nawet zapisy tej "dyskusji" też mogą być argumentem - wystarczy je dobrze archiwizować.

Osobom na tym forum ja myślę, że bardziej zależy na piętnowaniu takich zachowań wewnątrz społeczności CRO-maniaków. Dlatego dla takich zachowań ja i pewnie wiele osób mówi - NIE! Nie ma głaskania, płakania nad rozlanym mlekiem. To nie myszka, która stłukła jajeczko ogonkiem... itd itp...

W takiej sytuacji "gówniarzeria" nie jest żadnym argumentem. No chyba, że zakochany gość to ośmiolatek - wtedy ojciec ma przerąbane... bo nikt nie uwierzy, że to on zrobił sam. Ale osoba dorosła nie może nigdzie tłumaczyć się brakiem doświadczenia czy wiedzy.

Stara sentencja prawnicza mówi: Ignorantia legis non excusat
i jest czymś innym niż rzymska zasada Ignorantia iuris nocet
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 22:23

PETERENZO napisał(a):Od kilku dni jedynie się przyglądam, aby nie wypowiadać się "pokrętnie", ale... w końcu muszę. I tak nie otrzymałem wyjaśnienia co było pokrętne w mojej wypowiedzi.

Andrzeju - Twoja ignorancja w stosunku do innych forumowiczów i tematu jest wręcz szokująca.

Rozumiem w 100% osoby, które występują w temacie anonimowo. Narażać się na infantylne obelgi takich ignorantów jak Ty na każdym kroku później...

Banalizowanie tematu i cytowanie tekstu ustawy jest śmieszne.

Jak sądzę nikt nie będzie się Tobie tłumaczył z dalszych kroków jakie podejmie poza tym forum. Wiele osób ma tak silne argumenty, że może je dowolnie wykorzystać. Nawet zapisy tej "dyskusji" też mogą być argumentem - wystarczy je dobrze archiwizować.

Osobom na tym forum zależy na piętnowaniu takich zachowań wewnątrz społeczności CRO-maniaków. Dlatego dla takich zachowań ja i pewnie wiele osób mówi - NIE! Nie ma głaskania, płakania nad rozlanym mlekiem. To nie myszka, która stłukła jajeczko ogonkiem... itd itp...

W takiej sytuacji "gówniarzeria" nie jest żadnym argumentem. No chyba, że zakochany gość to ośmiolatek - wtedy ojciec ma przerąbane... bo nikt nie uwierzy, że to on zrobił sam. Ale osoba dorosła nie może nigdzie tłumaczyć się brakiem doświadczenia czy wiedzy.

Stara sentencja prawnicza mówi: Ignorantia legis non excusat
i jest czymś innym niż rzymska zasada Ignorantia iuris nocet

Kiedy na wadze sprawiedliwości na jednej szali leży zdjęcie a na drugiej szali leży człowiek,zawsze będę wybierał człowieka.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 17.04.2012 22:30

AndrzejJ. napisał(a):Kiedy na wadze sprawiedliwości na jednej szali leży zdjęcie a na drugiej szali leży człowiek,zawsze będę wybierał człowieka.

Musisz mieć nieźle połamane pod czaszką dokonując takich porównań w tym temacie...

Trzeźwiejesz?

Kiedyś?

PS.
Taka dygresja i nawiązanie w stosunku do Twoich przemyśleń...

Ciekawe co zrobi "gówniarz" kiedy ktoś obcy, podobnie jak on w Chorwacji, zakocha się w jego kobiecie/narzeczonej/żonie...

To porównanie to Twoje wartości na szalach :!:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 17.04.2012 22:48

PETERENZO napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Kiedy na wadze sprawiedliwości na jednej szali leży zdjęcie a na drugiej szali leży człowiek,zawsze będę wybierał człowieka.

Musisz mieć nieźle połamane pod czaszką dokonując takich porównań w tym temacie...

Trzeźwiejesz?

Kiedyś?

PS.
Taka dygresja i nawiązanie w stosunku do Twoich przemyśleń...

Ciekawe co zrobi "gówniarz" kiedy ktoś obcy, podobnie jak on w Chorwacji, zakocha się w jego kobiecie/narzeczonej/żonie...

To porównanie to Twoje wartości na szalach :!:

Niedługo zastuka do ciebie mój prawnik tylko sprawdzę do kogo należy SK2097U.To do miłego.
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 17.04.2012 22:50

AndrzejJ. napisał(a):Niedługo zastuka do ciebie mój prawnik tylko sprawdzę do kogo należy SK2097U.To do miłego.

Zapraszam.

PS.
Adminie?

Czy ktoś sugeruje, że mam się czegoś obawiać?

Co na to regulamin forum?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Czy nasze fotografie są bezpieczne?? - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone