BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):A za to rządam to masz u Bajcerka przeje.ane
nie widzę tam błędu ortograficznego
żądam pisze się przez "ż"
a w sprawie chyba coś się ruszyło:
Adam.B&Gosia konto zawieszone.
Piter_M napisał(a):BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):A za to rządam to masz u Bajcerka przeje.ane
nie widzę tam błędu ortograficznego
żądam pisze się przez "ż"
a w sprawie chyba coś się ruszyło:
Bocian napisał(a):Morski się na ten temat wypowiadał. Co i kiedy zrobił.
Piter_M napisał(a):a w sprawie chyba coś się ruszyło:
Jacek S napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie o tej czerwonej kartce wpisałeś.
AndrzejJ. napisał(a):anakin napisał(a):
Wg polskiego p 289 par.1 kk [/url]
Zastosowano paragraf 148 .Wyrok wykonano.Głowa potoczyła się w kierunku paragrafu 22.
AndrzejJ. napisał(a):Jacek S napisał(a):Nie mam pojęcia gdzie o tej czerwonej kartce wpisałeś.
Admin skromny nie pisał , ja pisałem wczoraj.AndrzejJ. napisał(a):anakin napisał(a):
Wg polskiego p 289 par.1 kk [/url]
Zastosowano paragraf 148 .Wyrok wykonano.Głowa potoczyła się w kierunku paragrafu 22.
admin1 napisał(a):...piszesz tak pokrętnie, że nie potrafię odczytać co masz na myśli.
PETERENZO napisał(a):Od kilku dni jedynie się przyglądam, aby nie wypowiadać się "pokrętnie", ale... w końcu muszę. I tak nie otrzymałem wyjaśnienia co było pokrętne w mojej wypowiedzi.
Andrzeju - Twoja ignorancja w stosunku do innych forumowiczów i tematu jest wręcz szokująca.
Rozumiem w 100% osoby, które występują w temacie anonimowo. Narażać się na infantylne obelgi takich ignorantów jak Ty na każdym kroku później...
Banalizowanie tematu i cytowanie tekstu ustawy jest śmieszne.
Jak sądzę nikt nie będzie się Tobie tłumaczył z dalszych kroków jakie podejmie poza tym forum. Wiele osób ma tak silne argumenty, że może je dowolnie wykorzystać. Nawet zapisy tej "dyskusji" też mogą być argumentem - wystarczy je dobrze archiwizować.
Osobom na tym forum zależy na piętnowaniu takich zachowań wewnątrz społeczności CRO-maniaków. Dlatego dla takich zachowań ja i pewnie wiele osób mówi - NIE! Nie ma głaskania, płakania nad rozlanym mlekiem. To nie myszka, która stłukła jajeczko ogonkiem... itd itp...
W takiej sytuacji "gówniarzeria" nie jest żadnym argumentem. No chyba, że zakochany gość to ośmiolatek - wtedy ojciec ma przerąbane... bo nikt nie uwierzy, że to on zrobił sam. Ale osoba dorosła nie może nigdzie tłumaczyć się brakiem doświadczenia czy wiedzy.
Stara sentencja prawnicza mówi: Ignorantia legis non excusat
i jest czymś innym niż rzymska zasada Ignorantia iuris nocet
AndrzejJ. napisał(a):Kiedy na wadze sprawiedliwości na jednej szali leży zdjęcie a na drugiej szali leży człowiek,zawsze będę wybierał człowieka.
PETERENZO napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Kiedy na wadze sprawiedliwości na jednej szali leży zdjęcie a na drugiej szali leży człowiek,zawsze będę wybierał człowieka.
Musisz mieć nieźle połamane pod czaszką dokonując takich porównań w tym temacie...
Trzeźwiejesz?
Kiedyś?
PS.
Taka dygresja i nawiązanie w stosunku do Twoich przemyśleń...
Ciekawe co zrobi "gówniarz" kiedy ktoś obcy, podobnie jak on w Chorwacji, zakocha się w jego kobiecie/narzeczonej/żonie...
To porównanie to Twoje wartości na szalach