Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy na początku maja campingi już 'hulają'?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
samotnik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samotnik » 12.04.2008 09:45

Nie wiem jeszcze gdzie się wybiorę, ale pewnie na jakiś mały camping na południe od Zadaru. Czy takie przybytki są już czynne w tym czasie, tak co do zasady?
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 12.04.2008 10:49

Małe, nie wiem, o ile masz a myśli campingi przydomowe. Za to duże a przynajmniej niektóre czynne są od 1 kwietnia. Zresztą sam sobie poszukaj www.camping.hr
samotnik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samotnik » 12.04.2008 11:14

keruj7 napisał(a):Małe, nie wiem, o ile masz a myśli campingi przydomowe. Za to duże a przynajmniej niektóre czynne są od 1 kwietnia. Zresztą sam sobie poszukaj www.camping.hr

Raczej przydomowe. Tak generalnie to wolałbym uniknąć dużych molochów na tysiące osób. Na długi weekend majowy zawsze jeździłem na rejsy jachtami i od tej strony wszystko było wtedy 'up and running' - mariny (także te mniejsze, porty miejskie itp.), knajpy i tak dalej. Powiem więcej, w ostatnich latach na początku maja robił się nieprzyjemny, całkiem już sezonowy tłok, miejsca w porcie trzeba było szukać max do 16:00 i tak dalej.

Tym razem chcę jechać z namiotem i zastanawiam się, co to będzie. Zupełnie nie przeszkadzałoby mi, gdybym był np. jedynym gościem na małym campingu. ;)

Nic, rozsyłam maile po małych campingach które mam w bookmarkach, zobaczymy, czy i co odpowiedzą. ;)

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone