Chodziło mu o przemyt - ale ludzi...aio napisał(a):W zeszłym roku jechaliśmy kamperem na majówkę i do lodówki nam nie zaglądali:-).
Prosili o otwarcie drzwi i stojąc na schodkach sprawdzali ilość osób i kto jest kto - jechało nas 6 osób.
Tylko na granicy BiH z Chorwacją wszedł celnik i sprawdził toaletę i łóżka, ale raczej o osoby mu chodziło a nie o jakiś przemyt czy nadmiar jedzenia w lodówce.
Pozdrawiam
ble napisał(a):Witam,
mam takie pytanie odnośnie wwożenia alkoholu. Jaka to jest ilość bo raz czytam że do 5l na osobę raz że 100l można. Chodzi mi głównie o piwo. Bo wiele dobrego nie słyszałem o chorwackim piwie. A wino nie specjalnie lubię.
Haweł napisał(a):ble napisał(a):Witam,
mam takie pytanie odnośnie wwożenia alkoholu. Jaka to jest ilość bo raz czytam że do 5l na osobę raz że 100l można. Chodzi mi głównie o piwo. Bo wiele dobrego nie słyszałem o chorwackim piwie. A wino nie specjalnie lubię.
Po to jade na wakacje np. do Chorwacji,zeby pokosztowac innej kuchni i innego trunku np. piwa...w domu na codzien mam inne potrawy i trunki...
ble napisał(a):Witam,
Hollywood napisał(a):Przekraczałem granicę SLO-HR 31.06 i widziałem pogranicznika chorwackiego trzepiącego w krzakach na widok mojej Oksany
Hollywood napisał(a):Po przejeździe mojej żony celnicy i Straż Graniczna zaczyna masowe trzepanie
jasio napisał(a):Hollywood napisał(a):Przekraczałem granicę SLO-HR 31.06 i widziałem pogranicznika chorwackiego trzepiącego w krzakach na widok mojej Oksany
Ale to już było ... sklerotykuHollywood napisał(a):Po przejeździe mojej żony celnicy i Straż Graniczna zaczyna masowe trzepanie
czy-na-granicach-trzepia-t25438-90.html