Na granicy Słoweńsko Chorwackiej sprawdzili tylko paszporty i jechać dalej
tam i z powrotem bez problemów jechałem z Córką i zdziwienie że tylko w 2 0soby
MXMX napisał(a):to jest niestety przykład jak z cro-maniaka robi sie troll-maniak, ogranicze sie do tego krotkiego komentarza, bo jeszcze mnie zbanują
Arigma napisał(a):z tego co zrozumiałam to chciał zobaczyć pozwolenie na używanie cb w Chorwacji, ale być może, że chodziło o homologację.
Fatamorgana napisał(a):MXMX napisał(a):to jest niestety przykład jak z cro-maniaka robi sie troll-maniak, ogranicze sie do tego krotkiego komentarza, bo jeszcze mnie zbanują
A ja się ogranicze do stwierdzenia, że lepiej mi jest być takim trollem, cro- maniakiem, niż takim ignorantem jak Ty. Myśl sobie i pisz co chcesz, ale mnie nie chodzi o to, żeby Ci zrobić na złość, ale abyś pojął, ze robisz Ty i inni sobie po prostu obciach zadając niektóre pytania...
Lechu67 napisał(a):20 VI wjazd do Cro (Węgry) Chorwat zapytał tylko o cel podróży.
01 VII wyjazd - Chorwat (starszy tęgawy gościu) spojrzał tylko na opalone buźki i machnął ręką.
mirek109 napisał(a):Crayfish napisał(a):Raz tylko o 1 piwo musiałem się kłócić z Węgrem.
Miałem podobną sytuacje ale ja się nie kłóciłem. Wypiłem na miejscu i kłopot zniknął.
Wsiadłem w samochód i w dalszą drogę
szerokiej drogi :):)
Janusz Bajcer napisał(a):Lechu67 napisał(a):20 VI wjazd do Cro (Węgry) Chorwat zapytał tylko o cel podróży.
01 VII wyjazd - Chorwat (starszy tęgawy gościu) spojrzał tylko na opalone buźki i machnął ręką.
Cześć Lechu widzę,ze już wróciłeś, mam pytanie - czy na stare przejście drogowe Letenye/Gorican można wjechać samochodem osobowym