Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy na cempingach mozna uzywać elektrycznych kuchenek!!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kosmos
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kosmos » 12.06.2006 20:56

Mam pytanie,czy na cempingach w Chorwacji można używać kuchenek elekteycznych.Czy muszę zabrać butlę gazową i kuchenkę na gaz.
Mam zamiar korzystać z prądu na campie!!PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDŹ!!!! :lol:
GraS72
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) GraS72 » 12.06.2006 21:32

Witam !
Oczywiście można używać kuchenek , ale naturalnie po uprzednim wykupieniu dostępu do prądu. Koniecznie należy mieć ze sobą długi przedłużacz (20-30m) , gdyż przyłącza do prądu są z reguły w takiej właśnie odległości.
anetka1011
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetka1011 » 13.06.2006 05:41

Ja od kilku lat używam i nie ma żadnego problemu :-)
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 13.06.2006 09:19

Z kuchenka elektryczna na niektórych campingach może być problem. Ja miałem problemy z zabezpieczeniami bezpiecznikowymi. Z reguły na campach swój przedłużacz podłącza się do takich skrzynek zamykanych na klucz które są w róznych miejscach campu. Zabezpieczenia bezpiecznikowe są przeważnie na niski pobór prądu i gdy np próbowaliśmy podłączać kuchenke, to nam wywalało bezpieczniki i był problem, bo ciągle trzeba było chodzić do obsługi o ponowne włączanie.Nieprzychylnie na nas wówczas patrzono.
Dlatego teraz jeżdzę z kuchenką gazową- bezpieczniej.
PZDR

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone