napisał(a) Staszek2 » 30.07.2002 21:18
Staszek1 napisał(a):Staszek napisał(a):Jeśli kochasz swojego psa - pomyśl o wyjeździe bez niego.
Bardzo słusznie. Jednak pod warunkiem, że masz go gdzie zostawić. A tak nie zawsze musi być.
Każdy medal ma dwie strony.
Pozdrawiam,
Nie zgadzam się !!! W tym przypadku medal ma tylko jedna stronę: albo możesz zostawić psa pod dobrą opieką, albo nie jedziesz do Chorwacji. Dla każdego psa wychowanego w klimacie Polski - Chorwacja jest za gorąca i morze za słone. Oczywiście, jeśli pies przeszkadza PANU w wyjeździe na wakacje można go zostawić przywiązanego w lesie do drzewa.
[/quote]
Kochani, zawsze dla mnie ważniejsza była treść, a nie forma. Przepraszam, źle zacytowałem poprzedniego maila i wyszła bzdura. (Gdzie można znaleźć pomoc techniczną korzystania z FORUM?)
Moja wypowiedź zaczyna się od słów "Nie zgadzam się..." Od niedawna czytam Wasze wypowiedzi, ale przede wszystkim jestem miłośnikiem psów(jako żywych stworzeń, niekoniecznie posiadających ludzkie upodobania), a dopiero potem wielbicielem Chorwacji. Nie męczcie psów Chorwacją!!!!!! One naprawdę nie lubią słońca, słonej wody, pysznego dla nas wina i dyskotek. Śmierdząca kość mniej im szkodzi. Nie zamierzam dalej polemizowac na ten temat. Potraktujcie mój głos jako głos w dyskusji, niech każdy miłośnik Chorwacji i wielbiciel zwierząt wybierze... co uważa.