napisał(a) JoeF » 05.07.2005 08:24
Jeszcze jedna uwaga ogólna (sorry, że w tym temacie... ale skoro go zaanektowałem to jest mój
)
Większość ludzi oburza się na
odsyłanie do archiwum a ja toczę batalię "z wiatrakami", próbując pokazać, że wcale to nie jest nieuprzejmość... No chyba, że najlepiej po prostu wcale nic nie pisać i siedzieć sobie po cichu...
Ale powiedzcie wszyscy obrażeni, czy uprzejmym jest brak chęci włożenia własnego czasu w poszukiwanie... przecież jeżeli ja coś dla kogoś wyszukam to nie znaczy, że to już wszystko co go interesuje...
Wpisałem jedno słowo "wędkowanie" i odrzuciłem ponad połowę śmieci zostało parę linków...
Można wpisać "wedkowanie, wedka, wędka, lowienie, łowienie, ryba, metoda gruntowa, spinning, haczyk, przynęta, przyneta (bo ludzie różnie piszą) i wszelkie kombinacje słów, które przyjdą nam do głowy... i czytać, czytać, czytać. Ci którzy poważnie podchodzą do tematu wiedzą, że "przegryzienie" się przez forum może zająć nawet miesiąc czasu...
A jak ktoś jest fanatykiem, to czyta i szuka nie tylko na tym forum... serwisy wędkarskie też istnieją
a bez Googli nie da się żyć...