Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy ktoś zna przewoźnika jeżdżącego poza weekendem?

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ankask
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankask » 15.06.2009 09:59

Witam serdecznie. Mam takie pytanie, szukam od kilku dni przewoźnika, który jeździ w tyg. Wszyscy jeżdżą zazwyczaj w piątki z Pol. i w soboty z Cro. Zapowiedzi retmana (starsze wypowiedzi tu gdzieś na forum), odośnie wyjazdów z pol. we wtorki nie zostały wprowadzone w życie ze względu na brak chętnych. A mogę tylko na jakieś 3 dni do Chorwacji i mam dylemat, brak transportu...:( Czy ktoś może słyszał o jakimś przewoźniku jeżdzącym w tyg.??
Pozdrawiam
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 28.06.2009 12:26

Podaj maila, nie będę reklamy tu robiła, a może to będzie rozwiązanie dla Ciebie.
Pozdrówki!
Blumer
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blumer » 26.07.2009 13:46

Też chętnie zainteresuję się tym przewoźnikiem . Mam informacje o takim co jeździ sobota i wtorek ale dla spokoju ciekawie porównam.
m@il: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tomasz25
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz25 » 28.07.2009 09:46

Cześć! Też chciałbym się dowiedzieć co jeździ poza weekendem. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dzięki
kapeel
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kapeel » 29.07.2009 15:38

Cześc! Tez bym prosi o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , pozdrawiam
Narc
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Narc » 11.08.2009 18:17

trzeba bylo podac jednak tutaj : > tez bym prosil: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.08.2009 18:55

mutiaq napisał(a):Podaj maila, nie będę reklamy tu robiła, a może to będzie rozwiązanie dla Ciebie.
Pozdrówki!

Przecież podasz tylko informację.
Nie zachwalaj, nie pisz na "tak" i na "nie".
Wówczas będzie to tylko informacja a takowa nie jest nigdzie zabroniona.
kubasz5
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubasz5 » 11.08.2009 22:36

Ja również proszę posiadających wiedzę o przewoźnikach do Cro ale interesują mnie wszystkie dni tygodnia.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki,
[/url]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 12.08.2009 13:54

Proponuję pytać w biurach podróży, które organizują wczasy w Chorwacji.
Np. biuro Delta Travel jeździ w tygodniu, mają turnusy po 10dni na miejscu.
Można się z nimi zabrać, jeśli mają wolne miejsca ( a przeważnie nie są wykupione w 100%).
Chyba 350zł /1 strona, 500zł/tam i spowrotem.
Amfipriona
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amfipriona » 03.09.2009 17:48

Może Ci co wiedzą to powiedzą :D

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone