Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy ktoś wie co z kampem u Peca???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 19.05.2009 10:06

witam serdecznie,

pytanie jak w temacie...zy ktoś wie co z kampem u Peca? byłam tam ostatni raz w 2006roku w połowie lipca, w ubiegłym roku (2008) odwiedziłam te okolice na przełomie czerwca i lipca - kamp Peca był nieczynny. nie wiem czy dlatego , że sezon jeszcze w pełni się nie rozkręcił, czy poprostu zawiesił swoja działalność?
jesli ktoś z was wie coś na temat kampu proszę o info.

pozdrawiam
aga
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 05.06.2009 13:30

naprawdę nikt nic nie wie :cry: ?
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 05.06.2009 13:52

Ten w Oraszacu?
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 08.06.2009 08:39

gospodarz napisał(a):Ten w Oraszacu?

tak ten własnie :D wiesz coś na jego temat?
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 15.06.2009 08:47

już się dowiedziałam zatem pytanie nieaktualne:)
KrisLukas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrisLukas » 15.06.2009 17:53

już się dowiedziałam

Wiec otwarty czy zamkniety?
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 16.06.2009 09:39

właściciel ma nieuregulowane jakies sprawy urzędowe :roll:
a szkoda bo to był mój ulubione kemping
Tobi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tobi » 17.07.2009 15:43

aga79 napisał(a):właściciel ma nieuregulowane jakies sprawy urzędowe :roll:
a szkoda bo to był mój ulubione kemping

:(

Czyli camp jest nieczynny?

Jeżeli jednak byłby czynny - to jaka jest odległość z campu do plaży?
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 16.08.2010 14:51

Mocno odgrzewany post, ale nie spotkałem sie z informacją więc spieszę z oficjalną informacja CAMP PECA JEST OTWARTY W TYM SEZONIE.

:)

do zobaczyska od 23 sierpnia
Kuba Pigóra
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kuba Pigóra » 20.08.2010 07:47

Strona Campu Peca w Oraszacu- www.peca.hr/intro.htm . Ze zdjęć wynika, że to typowo polski Camp. Czy ktoś był w tym sezonie (lub jest tam teraz)? Dzisiaj po południu wyjeżdżamy w ciemno. Zastanawiam się nad KRK albo jazdą na południe (może właśnie tam).
Pozdrowienia.
hass
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hass » 07.09.2010 21:10

byłem wróciłem jest super!
jurekk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekk » 08.09.2010 09:27

hass napisał(a):byłem wróciłem jest super!

Co tak skromnie i lakonicznie?
Napisz proszę coś więcej; warunki sanitarne,dostępność ciepłej wody,miejsca w cieniu,lodówki,pochylenie terenu,odległość od morza itd.
Dziękuję. :D :D :D
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 12.09.2010 19:33

jurekk napisał(a):
hass napisał(a):byłem wróciłem jest super!

Co tak skromnie i lakonicznie?
Napisz proszę coś więcej; warunki sanitarne,dostępność ciepłej wody,miejsca w cieniu,lodówki,pochylenie terenu,odległość od morza itd.
Dziękuję. :D :D :D

Odpowiem za Andrzeja ( hass )

kamp położony w sąsiedztwie drogi do Dubrovnika jadąc w jego stronę po lewej stronie. W sąsiedztwie kamp Pod Maslinom. Do morza ok 450 m w dół asfaltową drogą ( stroma góra ). Na plaży piękny bar Hawaya ( super Pizza i deser lodowy Banan Split ) Dla + 18 swietne drinki. Sam kamp czysty - 2 razy dziennie sprzątany przez Frano. Lazienki i natryski czyste, ciepła woda w ciągłej dostawie. Największa zaleta to super atmosfera i dużżżżżo cienia pod oliwkami lub drzewami laurowymi.
Co do ceny to własnie wróciliśmy i za 2 dorosłę osoby samochód namiot oraz prąd po sezonie cena oscyluje w okolicy 12 Euro za dobę.
Dla wszytkich jadących jeszcze we wrześniu - kamp jest czyny ale jesli się zdarzy sytuacja że nikogo nie ma na recepcji - żaden problem - rozbijać sie bez obawy. Młody BOSS Frano - pojawia się zxwykle ok 10 - 11 i 19 - 20. Formalości jak to na urlopie - na samym koncu
hass
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hass » 13.09.2010 15:03

To ja dołoże: sanitariaty czyściutkie jak u mamy, prysznice itd.., umywalek i innych starczy dla wszystkich, ciepła woda jak najbardziej, całość campu położona na równym i płaskim terenie (stąd nazwa PECA), zacieniona z bardzo miłym mikroklimatem skutecznie izolowana od upałów, nad głową oliwki, liść laurowy, miejscami bambus :), pod nogami żółw :), lodówka i zamrażarka na recepcji, prąd jest, Frano użyczył nam też butle gazową i całą stołową zastawe, dobre położenie, niewygórowane ceny, przesympatyczni właściciele, porządek i kultura na campie, bardzo grzeczne towarzystwo i brak odgłosów radia, CD, TV (co bardzo mi sie podobało), niedaleko boisko na którym miejscowi grają w bule (hehehe nie próbujcie sie z nimi - są zaj...ści), na plażę stromo, ale plaża super - żadnych jeżowców czy innego draństwa - bar Hawai serwuje b.dobre i niedrogie dania, świetne lody, zimne piwa, wina, drinki (menu podrzuce przy okazji) - CAMP PECA - szczerze polecam.

PS.: Mając za soba doświadczenia z pól namiotowych w Augustowie i okolicach, nigdy bym nie pomyslał, że na Campie moze być tak fajnie!
Byliśmy z 4 letnią córeczką i naprawde niczego nie brakowała, zarówno dla niej jak i dla nas. Jeśli czegoś nie ma, uderzajcie do Frano - nam załatwił niedrogi apartament, gdy dowiedział sie że nasza mała gorączkuje, za camp w tym czasie nic nie liczył. Załatwił też świetne swojskie wino, rakije i olej z własnej tłoczni oleju.
edo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edo » 04.08.2011 15:32

byliśmy tam w 2003 roku, super miła atmosfera, czysto, dużo cienia, w tym roku pod koniec czerwca przejeźdzaliśmy obok ale nie widziałem tam ruchu, pewnie jeszcze był nieczynny (?) W nastepnym roku pewnie się tam wybierzemy.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone