Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy ktoś wie co z kampem u Peca???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 27.01.2012 16:42

jacek gryczewski napisał(a):Hass - widzimy sie w tym roku .........oczywiscie na Peca :)
Frano juz uprzedzony - oraganizuje trunki na festiwal of rakija AD 2012

Kiedy ten festival jeśli można wiedzieć?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 29.01.2012 14:25

Ta okolica to moja perełka w Chorwacji na pewno dla tego, że ta okolica została wybrana na pierwszy wypad do Cro i zostawiła niezapomniane wrażenia. Wracając do campu jest w tej okolicy coś znacznie lepszego jest to camp Rudine klasa sama w sobie :D
dagiesza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagiesza » 29.01.2012 15:05

:oops: chyba camp Rudine już nie istnieje, była rozbudowa tego starego hotelu... , a żal :cry:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 29.01.2012 18:06

dagiesza napisał(a)::oops: chyba camp Rudine już nie istnieje, była rozbudowa tego starego hotelu... , a żal :cry:

No właśnie ostatnio tam byłem w 2005 i słyszałem później tu na forum o zamknięciu tego super miejsca. Jednak łudzę się właśnie tą stroną którą z satelity która pokazuje i Camp Rudine i też nowy kompleks Spa wyraźnie widać napisy naniesione na mapie ze zdjęć wyraźnie widać że hotel już jest odnowiony zmodernizowany (strona www super nie dla mnie kasa :? ) no i tuż obok tego cudeńka jest ciągle opis camp Rudine więc jak z tym jest ? Ktoś ma dane z 2011roku?
http://wikimapia.org/#lat=42.6997883&lo ... 18&l=0&m=b
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 29.01.2012 20:01

To spa to: http://visitdubrovnik.hr/en-GB/Accomoda ... a?bGNcMzQy

tam gdzie były zeltplatze pewnie powstały korty i inne orliki
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 29.01.2012 22:41

demi-duox napisał(a):To spa to: http://visitdubrovnik.hr/en-GB/Accomoda ... a?bGNcMzQy

tam gdzie były zeltplatze pewnie powstały korty i inne orliki

Mapka przy tej stronie to pokazuje dokładnie to samo co już widziałem widać wyraźnie rozbudowany hotel korty są tam gdzie były od zawsze, ale nadal na całym terenie campu nie powstało nic nowego nawet drzew jest tyle samo co było hhhhhheee i to mnie zastanawia. W 2005 roku teren został otaśmowany i nie było już do niego wstępu tak jak to bywało w latach poprzednich, potem w 2006 roku doszły informacje, że to ostatni sezon tego campu po czym ruszyła budowa - rozbudowa tegoż "wspaniałego" hotelu, tak na marginesie 3tys euro tydzień dla mojej rodzinki szok!!! No i koło 2009 otworzył swoje podwoje więc zdjęcie satelity musi być z tego okresu, czyli tak naprawdę niema wiadomości np z roku 2011 co się z tym campem dzieje.
rych19
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rych19 » 30.01.2012 19:55

W 2011- jak pisałem wcześniej przejeżdżałem (bardzo wolno) przez Orasac i tak jak zwróciłem uwagę, że U Peca jest czynne, tak nie zauważyłem żadnego oznakowania dla Rudine. A Spa już wybudowane prezentuje się okazale. Jadąc magistralą zwracamy z rodzinką uwagę na wszystkie kempingi mijane po drodze. Zawsze można odkryć coś nowego. Na koniec pytanie: czy ktoś był na campie Milić (okolice Slano)?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 31.01.2012 13:51

rych19 napisał(a):W 2011- jak pisałem wcześniej przejeżdżałem (bardzo wolno) przez Orasac i tak jak zwróciłem uwagę, że U Peca jest czynne, tak nie zauważyłem żadnego oznakowania dla Rudine. A Spa już wybudowane prezentuje się okazale. Jadąc magistralą zwracamy z rodzinką uwagę na wszystkie kempingi mijane po drodze. Zawsze można odkryć coś nowego. Na koniec pytanie: czy ktoś był na campie Milić (okolice Slano)?

No tak czyli mój nr jeden w Cro padł :(
Psia krew gdyby to jeszcze człowieka na te Spa było stać a tak?
Kurna po kryjomu sobie gdzieś tam szałas wybuduję i co komu do tego hhhhhhee
arkot
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arkot » 31.01.2012 16:17

jacek gryczewski napisał(a):oczywiscie ze miejsce sie znajdzie ......:) co do ceny to w ubieglym sezonie Frano liczyl nam za 1 namiot, auto ,2 osoby i prad 13 Euro za wszystko ........... Jesli chcesz zdjec dokladnych z kempingu podaj mi swoj adres e-mail to Ci podesle i sam dokladnie wszystko zobaczysz

pozdrawiam

Witam. Dzięki za odpowiedz. oto mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Tomcroek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomcroek » 01.02.2012 19:05

jacek gryczewski napisał(a):oczywiscie ze miejsce sie znajdzie ......:) co do ceny to w ubieglym sezonie Frano liczyl nam za 1 namiot, auto ,2 osoby i prad 13 Euro za wszystko ........... Jesli chcesz zdjec dokladnych z kempingu podaj mi swoj adres e-mail to Ci podesle i sam dokladnie wszystko zobaczysz

pozdrawiam

Jeśli to nie kłopot, to i ja poproszę o przesłanie zdjęć.
Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam :papa:
AnaSz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnaSz » 22.02.2012 09:56

pozdrawiam

Proszę o zdjęcia
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

czy ktoś wie co z kampem u Peca??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone