jacek gryczewski napisał(a):Hass - widzimy sie w tym roku .........oczywiscie na Peca
Frano juz uprzedzony - oraganizuje trunki na festiwal of rakija AD 2012
Kiedy ten festival jeśli można wiedzieć?
dagiesza napisał(a)::oops: chyba camp Rudine już nie istnieje, była rozbudowa tego starego hotelu... , a żal
demi-duox napisał(a):To spa to: http://visitdubrovnik.hr/en-GB/Accomoda ... a?bGNcMzQy
tam gdzie były zeltplatze pewnie powstały korty i inne orliki
rych19 napisał(a):W 2011- jak pisałem wcześniej przejeżdżałem (bardzo wolno) przez Orasac i tak jak zwróciłem uwagę, że U Peca jest czynne, tak nie zauważyłem żadnego oznakowania dla Rudine. A Spa już wybudowane prezentuje się okazale. Jadąc magistralą zwracamy z rodzinką uwagę na wszystkie kempingi mijane po drodze. Zawsze można odkryć coś nowego. Na koniec pytanie: czy ktoś był na campie Milić (okolice Slano)?
jacek gryczewski napisał(a):oczywiscie ze miejsce sie znajdzie ...... co do ceny to w ubieglym sezonie Frano liczyl nam za 1 namiot, auto ,2 osoby i prad 13 Euro za wszystko ........... Jesli chcesz zdjec dokladnych z kempingu podaj mi swoj adres e-mail to Ci podesle i sam dokladnie wszystko zobaczysz
pozdrawiam
jacek gryczewski napisał(a):oczywiscie ze miejsce sie znajdzie ...... co do ceny to w ubieglym sezonie Frano liczyl nam za 1 namiot, auto ,2 osoby i prad 13 Euro za wszystko ........... Jesli chcesz zdjec dokladnych z kempingu podaj mi swoj adres e-mail to Ci podesle i sam dokladnie wszystko zobaczysz
pozdrawiam
pozdrawiam