Przepraszam, że się wtrącam
Ktoś pisał,że w tym hotelu przy plaży dobra restauracja.Czy mogą z niej korzystać goście z poza hotelu?
Zielina74. napisał(a):
Razanj to moje miejsce na ziemi
andy_n napisał(a):A dlaczego do Rogoźnicy?
Sądzę, że ceny posiłków chyba nie były wygórowane?
andy_n napisał(a):Dzięki zmasz
Właśnie o to mi chodziło.
Czyli odległość do plaży jest jednak mniejsza niż 500m.
A jak wygląda dojazd samochodem po apartament (hotel)? Jak droga od Jadranki Trochę mnie przerażą 5,5 km od Jadranki po wybojach i stromizmach.
Sylwetka napisał(a):Dojazd , jakby to powiedzieć i nie wystraszyć dość ciężki wąsko, stromo , ale po asfalcie , największy problem powstaje gdy wyjeżdżasz spod apartamentu a z góry coś jedzie....
andy_n napisał(a):Sylwetka napisał(a):Dojazd , jakby to powiedzieć i nie wystraszyć dość ciężki wąsko, stromo , ale po asfalcie , największy problem powstaje gdy wyjeżdżasz spod apartamentu a z góry coś jedzie....
Dzięki za odzew.
Rok temu miałem okazję (i odwagę) wjechać samochodem na górę sv. Jure. Także jestem wprawiony we "wspinaczkach górskich" z dużą porcją adrenaliny.
A powiedz, jak sam hotel? Jak wyglądają warunki pobytu i na co zwracać uwagę? Czy kuchnia jest wystarczająco wyposażona?
I dlaczego w ogóle nazywają się "hotelem"? Na pierwszy rzut oka to zwykły apartamentowiec.
borut napisał(a):Witam
Czy ma ktoś z Szanownych Kolegów namiar na Willę Rino ?
Będę wdzieczny
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ps.
Gdybyście mieli coś ciekawego dla dwóch rodzin ( 2+2 oraz 2+3 ) także się polecam.
Pozdrawiam
zmasz napisał(a):Jeżeli chodzi o AP.Tereza, to mieszkałem obok niego. Polacy mieszkający w nim byli zadowoleni. Plaża naprzeciwko apartamentu, nadaje się dla dzieci. Do sklepu ok 100m. Zaznaczone na mapce jako Hotel EmKa, tam Bar, a pod barem sklep. Drugiego apartamentu nie kojarzę.