Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktos sie podejmie to przetlumaczyc?

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 26.08.2008 20:15

kiszka -daliście się zrobić w jajo !!! -to moje zdanie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2008 20:46

Woka ale ta pani cię podjechała jak młodego żołnierza przed przysięgą. Pewnie teraz się cieszy, że się wyłuszczacie.
joka7
Plażowicz
Woka

Nieprzeczytany postnapisał(a) joka7 » 26.08.2008 21:15

Woka ,a tak naprawde to zobacz moj portret i:
Po pierwsze -mam grube,nie ogolone nogi
Po drugie-sypiam w walkach na glowie
Po trzecie-lubie doprowadzac takich fraj..ow jak ty do szalu
Po czwarte-jestem nie k....tylko ???????
Po piate -otkaceni.......................puno; puno pusa
Joka
Adam.B
Cromaniak
Re: Woka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 26.08.2008 21:52

joka7 napisał(a):Woka ,a tak naprawde to zobacz moj portret i:
Po pierwsze -mam grube,nie ogolone nogi
Po drugie-sypiam w walkach na glowie
Po trzecie-lubie doprowadzac takich fraj..ow jak ty do szalu
Po czwarte-jestem nie k....tylko ???????
Po piate -otkaceni.......................puno; puno pusa
Joka

Joka haha ... do szału doprowadziłaś jedynie siebie ... woka po prostu szczerze ci odpisał co uważa na ten temat : ) bo ma takie prawo to forum , ogarnij się dziewczyno ; ))

po 2 ) nie obchodzi mnie jakie masz nogi i co na nich masz..
po 3 ) sypiaj sobie nawet z gówn.. na włosach nie interesuje mnie to !!
po 4) zaśmiecasz forum zbędnymi tematami :/

Pozdrawiam Cromaniaków ;)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 26.08.2008 21:54

zebik napisał(a):Woka ale ta pani cię podjechała jak młodego żołnierza przed przysięgą. Pewnie teraz się cieszy, że się wyłuszczacie.

ale to chyba nie miejsce do takich "podjechań" ? lepiej niech na czacie kobieta szuka wrażeń Pozdrawiam xD :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.08.2008 23:25

joka7 napisał(a):Kochany
Naprawde ciezko mi bez Ciebie ,czekam cale dnie i noce przy komputerze na wiadomosc od Ciebie ,zagladam do skrzynki pocztowej i gdy jest pusta , - czekam dalej . Nie wiem czy czytales moj E- mail , czy po prostu nie masz mozliwosci w tym momencie odpisac na niego wiec dalej czekam......i nie wiem czy moze nie chcesz odpisac .
Kazales mi czytac E-maile twoje wiadomosci miedzy wierszami,nie wiem jak mam to rozumiec ?
Lecz ja rozumiem to w jeden sposob : nie wiez co sie w Tobie dzieje I poprostu sie boisz dopuszczac tej mysl ,ze to cos innego niz czujesz do tej osoby z ktora jestes tak dawno. Kiedy pytalam ,gdy,, bylismy razem"
czy nie masz wyzutow sumienia w stosunku do Twojej zony odpowiedziales mi .: ze Ona jest w twoim sercu . Bardz sie zle poczulam zadawalam sobie pytanie :to w takim azie gdzie jestem ja?
Czyzbym byla tylko wczasowiczka ktora pojedzie i na tym sie skonczy. Lecz dla mnie to wszystko nie jest takie proste . Jarka nie zdradzilam jeszcze nigdy i nawet nie przeszlo mi to na mysl by myslec o innym ,az do tego dnia gdy Cie pierwszy raz zobaczylam,na tych schodach, zaklopotanego naszym wczesnym przybyciem ,usmiechnietego..........chyba takiego jakim jestes.....
Wiem ,iz moja milosc jest ciezarem ,lecz napisz jakie masz zdanie na ten temat,lub nie pisz poprostu nic -to bardzo boli ,lecz kazdy bol po czasie mija.
Joka

Ljubavi,
Stvarno mi je teško bez tebe. Cijele dane i noći sjedim ispred monitora i čekam tvoja pisma; kad je sandučić prazan, nastavljam sa čekanjem...Ne znam jesi li uopće pročitao moj mail ili jednostavno nemaš mogućnosti da odmah odgovoriš. Čekam i dalje...možda i ne želiš odgovoriti. pišeš da trebam čitati između redova; kako da to razumijem?
Zasad shvaćam to na taj način (sama sebi tako to tumačim), da ni sam ne znaš, šta se sa tobom događa i strah te je, da je to nešto drukčije od onoga , šta osjećaš prema ženi, sa kojom si već toliko godina. Kad sam te pitala, da li te peče savjest zbog tvoje žene, odgovorio si, da je ona u tvom srcu. Pogodio me taj tvoj odgovor. Pitala sam se: gdje sam ja onda? Jesam li ja tebi samo turistica, koja će otići i gotovo? Samo ti toliko značim? Za mene nije sve tako jednostavno. Jareka nisam još nikad prevarila. Nikad mi nije čak ni na pamet palo, da mislim na drugog muškarca. Sve dok nisam ugledala tebe kako stojiš na stepeništu zbunjenog zbog našeg ranijeg dolaska; nasmiješenog... valjda takvog kakav jesi.....
Znam, da ti je moja ljubav teret, ali molim te napiši, šta iskreno misliš o svemu tome; ili ne piši uopće. Boljeti će, ali svaka bol s vremenom ipak prođe, zar ne?
Martiniso
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martiniso » 27.08.2008 13:43

i po co tyle krzyku :? ...........dziewczyna poprosiła o przetłumaczenie i kropka a wasze "porady " w tej kwestii jej nie interesują po prostu :D ...nie nam osądzać czyjejś zachowanie ,czy też kogoś pełnoletniego pouczać o życiu ,to jest wybór Joki7 i koniec ale mi się jeszcze jedno ciśnie na usta : "jeśli ktoś jest bez winy niech pierwszy ciśnie kamieniem" oczywiście zaraz będą komentarze że nikt nigdy nikogo nie oszukał,skrzywdził itp......ale jeszcze przed nami wszystkimi kawał życia i nikt nie wie co się zdarzy w życiu(czy ktoś ucieknie przed strzałami Amora ?).Myślę że też nie jeden z nas był zakochany na zabój w osobie która nie odwzajemnia uczuć ,a to jest bardzo trudne do przeżycia i proszę nie komentujcie w taki sposób postępowanie dziewczyny ,a Katarzynie Głydziak Bojić dziękuję i to bardzo za to że przetłumaczyła tekst bo wystarczyło w taki sposób zakończyć sprawę ,a co dziewczyna zrobi to jej sprawa :D
Pozdrawiam Was wszystkich a przede wszystkim Joke7 i Katarzyna Głydziak Bojić
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.08.2008 13:50

adam11 napisał(a):
zebik napisał(a):Woka ale ta pani cię podjechała jak młodego żołnierza przed przysięgą. Pewnie teraz się cieszy, że się wyłuszczacie.

ale to chyba nie miejsce do takich "podjechań" ? lepiej niech na czacie kobieta szuka wrażeń Pozdrawiam xD :)

No jasne że forum to nie miejsce na robienie jaj ale jak laska sobie zaczęła robić to po co jej odpowiadać - teraz ma uciechę, że się paru złapało.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.08.2008 21:32

zebik napisał(a):
adam11 napisał(a):

No jasne że forum to nie miejsce na robienie jaj ale jak laska sobie zaczęła robić to po co jej odpowiadać - teraz ma uciechę, że się paru złapało.

tylko adam11 się podnieciał :D no ale podobno ma dziś 38 lat :D
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 28.08.2008 17:27

no a teraz "stoperan" i koniec tematu, po co tyle krzyku ? czasami nie rozumiem co poniektórych :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.08.2008 20:01

zebik napisał(a):
adam11 napisał(a):

Zebik ..... obyś się nie zdziwił. Mówiąc szczerze, chciałbym aby była Twoja prawda ale życie mówi mi co innego. Nie bądź naiwnym bo obudzisz się z ręką w nocniku. Prześledź posty i zobaczysz czy to była gra, ja obstawiam że to co się jej przydarzyło, to fakt.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.08.2008 20:15

woka napisał(a):
zebik napisał(a):
adam11 napisał(a):

Zebik ..... obyś się nie zdziwił. Mówiąc szczerze, chciałbym aby była Twoja prawda ale życie mówi mi co innego. Nie bądź naiwnym bo obudzisz się z ręką w nocniku. Prześledź posty i zobaczysz czy to była gra, ja obstawiam że to co się jej przydarzyło, to fakt.

Woka moja ręka jest dalej od nocnika niż ci się wydaje, a to że laska se robi jaja to czuć przez ekran, no ale odpowiadaj jej dalej i zrób z niej ścierkę podłogową tak jak w postach wyżej
Poprzednia strona

Powrót do Kultura chorwacka

Czy ktos sie podejmie to przetlumaczyc? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone