napisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.08.2008 23:25
joka7 napisał(a):Kochany
Naprawde ciezko mi bez Ciebie ,czekam cale dnie i noce przy komputerze na wiadomosc od Ciebie ,zagladam do skrzynki pocztowej i gdy jest pusta , - czekam dalej . Nie wiem czy czytales moj E- mail , czy po prostu nie masz mozliwosci w tym momencie odpisac na niego wiec dalej czekam......i nie wiem czy moze nie chcesz odpisac .
Kazales mi czytac E-maile twoje wiadomosci miedzy wierszami,nie wiem jak mam to rozumiec ?
Lecz ja rozumiem to w jeden sposob : nie wiez co sie w Tobie dzieje I poprostu sie boisz dopuszczac tej mysl ,ze to cos innego niz czujesz do tej osoby z ktora jestes tak dawno. Kiedy pytalam ,gdy,, bylismy razem"
czy nie masz wyzutow sumienia w stosunku do Twojej zony odpowiedziales mi .: ze Ona jest w twoim sercu . Bardz sie zle poczulam zadawalam sobie pytanie :to w takim azie gdzie jestem ja?
Czyzbym byla tylko wczasowiczka ktora pojedzie i na tym sie skonczy. Lecz dla mnie to wszystko nie jest takie proste . Jarka nie zdradzilam jeszcze nigdy i nawet nie przeszlo mi to na mysl by myslec o innym ,az do tego dnia gdy Cie pierwszy raz zobaczylam,na tych schodach, zaklopotanego naszym wczesnym przybyciem ,usmiechnietego..........chyba takiego jakim jestes.....
Wiem ,iz moja milosc jest ciezarem ,lecz napisz jakie masz zdanie na ten temat,lub nie pisz poprostu nic -to bardzo boli ,lecz kazdy bol po czasie mija.
Joka
Ljubavi,
Stvarno mi je teško bez tebe. Cijele dane i noći sjedim ispred monitora i čekam tvoja pisma; kad je sandučić prazan, nastavljam sa čekanjem...Ne znam jesi li uopće pročitao moj mail ili jednostavno nemaš mogućnosti da odmah odgovoriš. Čekam i dalje...možda i ne želiš odgovoriti. pišeš da trebam čitati između redova; kako da to razumijem?
Zasad shvaćam to na taj način (sama sebi tako to tumačim), da ni sam ne znaš, šta se sa tobom događa i strah te je, da je to nešto drukčije od onoga , šta osjećaš prema ženi, sa kojom si već toliko godina. Kad sam te pitala, da li te peče savjest zbog tvoje žene, odgovorio si, da je ona u tvom srcu. Pogodio me taj tvoj odgovor. Pitala sam se: gdje sam ja onda? Jesam li ja tebi samo turistica, koja će otići i gotovo? Samo ti toliko značim? Za mene nije sve tako jednostavno. Jareka nisam još nikad prevarila. Nikad mi nije čak ni na pamet palo, da mislim na drugog muškarca. Sve dok nisam ugledala tebe kako stojiš na stepeništu zbunjenog zbog našeg ranijeg dolaska; nasmiješenog... valjda takvog kakav jesi.....
Znam, da ti je moja ljubav teret, ali molim te napiši, šta iskreno misliš o svemu tome; ili ne piši uopće. Boljeti će, ali svaka bol s vremenom ipak prođe, zar ne?