B_Magdalenka napisał(a):I dlatego te koszty są jeszcze niepełne, podobno mogą je naliczyć nawet w terminie do 6 miesięcy.
Najlepiej zadzwoń na mlinię, dokładnie wytłumaczą
Mi przyszło po 2 miesiącach opłata 46 zł za wysłane wcześniej 50E.
B_Magdalenka napisał(a):I dlatego te koszty są jeszcze niepełne, podobno mogą je naliczyć nawet w terminie do 6 miesięcy.
zebik napisał(a):B_Magdalenka napisał(a):I dlatego te koszty są jeszcze niepełne, podobno mogą je naliczyć nawet w terminie do 6 miesięcy.
Mi przyszło po 2 miesiącach opłata 46 zł za wysłane wcześniej 50E.
miguel06 napisał(a):IBAN: HR8823600003113784534
wpisałem to..hmm,wysłalem..zobaczymy;)
jeszcze jedno pytanie do Ciebie,teraz w histori(przelewy zagraniczne)
mam status na oczekujacy,czy status zmieni sie dopiero wtedy gdy pieniadze,dojda do Chorwacji??
Proszę wpisać jako numer konta IBAN a resztę danych w tytule przelewu (z informacją że jest to numer konta)
Jeśli okaże się że dane podane są niewystarczające to wniosek o przelew który Pani wypełnia zostanie odrzucony. Przy przelewie SWIFT dane są sprawdzane przez pracownika banku
dante107 napisał(a):Witam,
Robił ktoś z was ostatnio przelew do Chorwacji z mbanku i ile wyszły opłaty? Mam przelać 200 Euro zaliczki za apartamenty i właśnie szukam najtańszego i najmniej zagmatwanego sposobu.
Co do przelewu w mbanku to w sekcji "Prowizje i opłaty pokrywa" jaka jest różnica w opłacie jeśli się wybierze "ZLECENIODAWCA" bądź "ZLECENIODAWCA I ODBIORCA"?
Z góry dzięki.
pawelli napisał(a):dante107 napisał(a):Witam,
Robił ktoś z was ostatnio przelew do Chorwacji z mbanku i ile wyszły opłaty? Mam przelać 200 Euro zaliczki za apartamenty i właśnie szukam najtańszego i najmniej zagmatwanego sposobu.
ja za 150 euro płaciłem w sumie 25 pln.Co do przelewu w mbanku to w sekcji "Prowizje i opłaty pokrywa" jaka jest różnica w opłacie jeśli się wybierze "ZLECENIODAWCA" bądź "ZLECENIODAWCA I ODBIORCA"?
Z góry dzięki.
wybierz to: "ZLECENIODAWCA I ODBIORCA"
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne