Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś nocował u p.Teresy Bodo nad Balatonem?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
voytec74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) voytec74 » 07.07.2008 20:04

Nocleg w okolicach Balatonu u p.Teresy Bodo-czy wiecie jak dojechać do Koroshegy?? Czyli gdzie zjechać z autostrady ? Jak dalej pojechać żeby się nie zamotać? Dzięki za ewentualne rady!
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.07.2008 16:27

na 121 km M7 w kierunku Balatonu (już nawet nad Balatonem :D ) masz zjazd na Balatonfoldvar , Szantod, Balvanyos - jedziesz w kierunku Balatonfoldvar . W miejscowości Koroshegy dom będzie po lewej stronie przy głównej drodze ; w tamtym roku brama miała kolor żółty, nr domu Ci nie powiem bo jeżdżę tam na pamięć :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.07.2008 17:16

A jechał już ktoś wiaduktem koło miejscowości Korosgegy

Wiadukt - pewnie gdzieś w jego pobliżu mieszka Pani Teresa.

Plan Koroshegy

Jorgus111 - wiesz może gdzie dom Pani Teresy na planie lub na zdjęciu poniżej :?:

Obrazek[/img]
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 09.07.2008 12:25

Janusz Bajcer napisał(a):A jechał już ktoś wiaduktem koło miejscowości Korosgegy

Ja jechałem :D , trafiłem nawet na samo otwarcie tego wiaduktu :lol:
Obrazek

Wiadukt - pewnie gdzieś w jego pobliżu mieszka Pani Teresa.

ok. 5 km od wjazdu

Jorgus111 - wiesz może gdzie dom Pani Teresy na planie lub na zdjęciu poniżej :?:

Na zdjęciu jej domu nie ma, a na mapie trzeba go szukać w ulicy Doza -kieunek Balatonfoldvar
robsson
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robsson » 19.07.2008 00:51

może ktoś poda jakieś ceny?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 20.07.2008 10:30

robsson napisał(a):może ktoś poda jakieś ceny?

8-10 euro za osobę
kincior
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kincior » 20.07.2008 19:27

Skorzystam z tematu: zamierzam po drodze do Chorwacji zajechać nad Balaton (3dni). Powiem, że jest zamiar, aby pojechać tam w ciemno (Balaton - okolice Balatonfurde - Keszthely). Znajdę coś czy rezerwować?
ghs
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ghs » 21.06.2009 19:16

Dokładny adres do pani Teresy Bödő:

ul. Dózsa György 30B
Kőröshegy

Link do Google Maps, wskazuje posesję nr 30, ale chyba stamtąd to już łatwo.

Obrazek

Obrazek

(fot. Wujek Janusz, sasanki.pl)
Jasiek1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jasiek1 » 20.07.2009 12:17

Jeśli chodzi o cenę,to dzieci jak są liczone?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.07.2009 13:16

ghs napisał(a):Dokładny adres do pani Teresy Bödő:

ul. Dózsa György 30B
Kőröshegy

(fot. Wujek Janusz, sasanki.pl)

Zdjęcia są w mojej relacji z Istrii 2008 :D
Wujek Janusz na sasanki.pl to Janusz Bajcer na cro.pl. :D

Kontakt do Pani Teresy
Tel: +36 306 181 679 (kontakt po polsku)
cchannelii
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) cchannelii » 20.07.2009 13:28

Jasiek1 napisał(a):Jeśli chodzi o cenę,to dzieci jak są liczone?

Ciekawe pytanie. Będę nocował u Pani Teresy w najbliższym czasie - za kilka dni. W zasadzie to u jej znajomych bo nie miała już miejsca u siebie (może kogoś z Was tam spotkam heheheh). To tylko dwie noce tam zostanę więc nawet nie pytałem o cene dla dziecka. Taka sama czy niższa to i tak się tam zatrzymam :) (Odliczam już niemal godziny do odjazdu)
powolniak
Plażowicz
nocleg na pólnocy Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) powolniak » 21.07.2009 18:35

Szukam niedrogiego noclegu w pólnocnej Chorwacji w niewielkiej odległości od autostrady.
Czy ktoś może mi pomóc?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.07.2009 19:47

W lipcu z mojego polecenia u córki P.Teresy nocował dwa razy mój kolega.
Za dzieci w wieku 9 i 14 lat płacił po 11 euro, bo spały na oddzielnych łóżkach.
Nie wiem jak jest z maluchami np. 3-5 lat jeśli śpią z Rodzicem, lak będziesz rezerwował telefonicznie spanie, to zapytasz u źródła czyli Panią Teresę :D
BOLETUS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOLETUS » 22.07.2009 15:03

cchannelii napisał(a):

Ciekawe pytanie. Będę nocował u Pani Teresy w najbliższym czasie - za kilka dni. W zasadzie to u jej znajomych bo nie miała już miejsca u siebie (może kogoś z Was tam spotkam heheheh). To tylko dwie noce tam zostanę więc nawet nie pytałem o cene dla dziecka. Taka sama czy niższa to i tak się tam zatrzymam :) (Odliczam już niemal godziny do odjazdu)

Już wyjechałeś? To kiedy? Ja u Pani Teresy będę spał w nocy z 25.07 na 26.07.
sis1981
Globtroter
Re: Czy ktoś nocwał u p.Teresy Bodo nad Balatonem?

Nieprzeczytany postnapisał(a) sis1981 » 04.05.2016 21:33

Witam :) czy ktoś w ostatnim czasie nocował u Pani Teresy :) ja mam rezerwację w lipcu :hut: będę wdzięczna za informację jak wyglądają tam temperatury i czy da się wytrzymać bez klimatyzacji :) Oraz może polecicie jakieś fajnie miejsca do odwiedzenia ,ciekawe dla 9-latka :)
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies