Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy Ktos Moze Polecic Sprawdzone Kwatery,apartamenty ....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iska99
Turysta
Czy Ktos Moze Polecic Sprawdzone Kwatery,apartamenty ....

Nieprzeczytany postnapisał(a) iska99 » 10.01.2007 12:02

czy macie cos co moglibycie polecic-najchetniej w miejscowosci Okrug Gornji na wysepce Ciovo...obok Trogiru..Szukamy tam w 4 osoby fajnego ale niezbyt drogiego apartamentu i zeby nie byl na odludziu....moze macie juz cos godnego polecenia???PLIZZZ..... :roll:
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 10.01.2007 20:09

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
tam byłam w czerwcu 2006 , wprawdzie w tym większym apartamencie . Mniejszy jest standardem podobny i tak samo fajny.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 11.01.2007 15:15

daj maila albo swój komunikator to podeślę ci namiary.
iska99
Turysta
dzieki!!;-) oto ,moj mail lub gg;-)

Nieprzeczytany postnapisał(a) iska99 » 11.01.2007 21:35

madzia1981 napisał(a):daj maila albo swój komunikator to podeślę ci namiary.

moj mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a GG 2581570 Izka. :D
iska99
Turysta
dzieki;-) mam tylko pytanie...

Nieprzeczytany postnapisał(a) iska99 » 11.01.2007 21:38

ewa-irena napisał(a):http://free-st.htnet.hr/apartmani-slavica/index_h.htm
tam byłam w czerwcu 2006 , wprawdzie w tym większym apartamencie . Mniejszy jest standardem podobny i tak samo fajny.

mam tylko pytanko-czy aby nie jest gdzies na odludziu i czy wokół coś sie dzieje ciekawego .Lecimy w 4 osoby w przedziale wiekowym 27-33 i nie chcielibysmy sie znaudzic wiecozrami no i zeby nie bylo wszedzie daleko;-)pozdrawiam Iza--moj mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl GG 2581570
lensa
Autostopowicz
może i mnie pomożecie jakoś

Nieprzeczytany postnapisał(a) lensa » 12.01.2007 08:51

mam zamiar w tym roku pojechać na chorwację z żoną i 4 letnią córką, nie chcę w ciemno jechać i szukam czegoś, znalazłem fajny apartament w 2+1 w ŽIVOGOŠĆE BLATO na makrskiej rivierze ale za 14 dni w 2 połowie cerwca zapłcę jakieś 570 Euro, miejce spoko przy samej plaży, z wyposażoną kuchnią, ale to wychodzi trochę drogo.
Jakbyście mogli pomóc początkującemu to z góry dziękuję.

moje namiary GG 1484434 lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

mogę dać namiary na tą willę
Bodek666
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek666 » 11.02.2007 23:53

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link polecam
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 15.03.2007 11:38

madzia1981 napisał(a):daj maila albo swój komunikator to podeślę ci namiary.

Madziu Podaj mi też te namiary na apartamenty. Jak widzisz wczytuje się w całe forum ale czasu już mi brakuje idę do pracy .byłem na l4. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl GG 2185387 posdraw Andreas

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje