napisał(a) cieglo » 09.02.2007 12:09
Witam serdecznie, to mój debiut pisarski na forum. Pilnie czytam jednak nieco dłużej
Do rzeczy - ja również wybieram się w okolice Dubrovnika i biorę pod uwagę także kamping "Pod Maslinom". Niestety nie doczekałem się odpowiedzi na żadnego e-maila, który wysłałem na podane (wszystkie!) na stronie kampu adresy. Czy to miejsce jest w dalszym ciągu otwarte czy po prostu właściciele odpalają modem raz na miesiąc?
W każdym razie w Orasacu ponoć jest kręgielnia (mile widziana relacja korzystających), mniemam zatem, że pewnie i inne podobne atrakcje.
Dużo pisze się o wszędobylskiej pizzy, a co ze smażalniami ryb? Czy takowe występują np. w okolicy wymienionego wyżej kampu? A może jest jakaś na jego terenie (lub pobliskich)? Ryba była dla mnie żelaznym punktem dnia w moim zeszłorocznym pobycie w Międzyzdrojach - chciałbym taki punkt uwzględnić podczas pobytu w Chorwacji
Czy jest to bardzo forsowne dla portfela (w zestawieniu z cenami znad Bałtyku, mowa o filecie)? Jak ceny trunków w barku na kampie? Lepiej kupić na zewnątrz i degustować na plaży czy może bez specjalnego obciążenia portfela skorzystać z barku na miejscu?