Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy ktoś ma mapkę Tučepi?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 13.02.2006 20:01

Czy ktoś z forumowiczów posiada mapkę Tučepi (link, skan)? W zeszłym roku Grek podrzucił świetną mapkę Breli, teraz potrzebuję Tučepi :-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2006 23:46

Tucepi jest malutkie ale coś znalazłem
http://www.villa-ankora.com/ankora/imag ... pa_big.jpg
pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.02.2006 00:58

Tucepi jest super:)))male ale idealne przynajmniej dla mnie-wszystko bylo co powinno;)))milo odpoczelam tam w te wakacje :)

http://www.wakacje.ao.pl/

pozdrawiam:))
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.02.2006 01:02

a mapka idealna:))ja mieszkalam na ul Podgradac przy rozwidleniu drogi w gore i w dol:)))do morza chyba bylo z kilkanascie metrow , przez ulice i bylam na plazy:)))
dlatego tam z wiekszosc domow jets blisko do morza;)))i oto chodzi;]
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 14.02.2006 09:18

..............
Ostatnio edytowano 17.06.2010 21:24 przez to ja ewa, łącznie edytowano 1 raz
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 14.02.2006 11:40

to ja ewa napisał(a):witaj,znalazłam takie coś: http://www.tucepi.com/privatni/

Dzięki niestety to ma zero szczegółów ;-) Zresztą z tej strony szukałem apartamentów. To co podesłał Janusz jest nieco lepsze, bo są chociaż zaznaczone hotele dla orientacji.
pawel_46
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_46 » 22.02.2006 20:34

Tucepi to może być moj cel na ten rok :) Ines dzięki zachęciłaś mnie. Ja też lubię takie kamralne miejscowości . Jedno pytanko ktore mi się nasuwa. Widać z mapki że to miejscowość wzdłuż Jadranki ale mam nadzieję że są tam możliwośc iwynajęcia apartamentu blisko morza ale zdala od drogi (ruch i hałas) Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.02.2006 23:33

tak jadranka przebiega przez miasteczko:/
ale oczywiscie sa domki nad samym morzem jest gdzies ich z 3rzedy pozniej jadranka i nastepne z 2-3rzedy domkow;)
ja mieszkalam w domku przy samej jadrance na parterze i okna na ulice;)ale nie bylo tak zle;))9dni spokojnie wytrzymalismy:)
choc wiadomo ze najlepiej bylo by mieszkac nad samym morzem:)mileismy sie nawet przenosic ale nam sie juz nie chcialo ale wyjasnilam to w moim opisie;)
my mielismy do morza z 30m a te inne to sa juz nad samiutkim morzem, wiec i jest ich duzo tylko oczywisce sa drozsze:))
jak chcesz pytaj dalej:))
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 23.02.2006 00:44

ines napisał(a):my mielismy do morza z 30m a te inne to sa juz nad samiutkim morzem,

No to chyba są już w morzu! ;)

Plumek
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.02.2006 02:02

heheh mozna tak powiedziec:)))))hhehehe

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone