napisał(a) hania731 » 07.07.2006 22:00
Sławomir Wocial napisał(a):A to jeszcze macie Mostar na rozkładzie? Z Bilje o której ruszacie? raczej nie za wczesnie bo tam jest śniadanie!
Tak,jeszcze Mostar w planie.Z Bilje wyjeżdżamy po śniadaniu,raczej nie bedziemy się spieszyć.Do Mostaru mieliśmy pojechać już z Peljesca,ale jak zdecydowaliśmy się pojechać jeszcze trzy dni wcześniej do Boza,to okazało się,że nie ma wolnego od 11 tylko od 12 lipca,to wtedy wpadliśmy na pomysł,żeby zatrzymać się gdzieś w okolicach Mostaru i wtedy już nie będziemy wracać z Chorwacji.
Nie bedziemy wracać przez BiH,bo w związku z naszymi smutnymi przeżyciami,o których Ci pisałam, robimy sobie długą wycieczkę.Chciałam pojechć do Włoch,ale było mi jakoś smutno bez Chorwacji,więc mój mąż wymyślić,żeby połączyć jedno z drugim i płyniemy 19 lipca promem z Dubrownika do Bari,a potem jeszcze zahaczamy o bawarię,gdzie mieszka moja siostra,więc muszę się zdecydować na którąś trasę.Napisz mi proszę jeszcze jak to jest z pokojami u Boza,bo apartament mamy od 15,a 12 na trzy noce mamy być w pokoju,ale Bozo pisał,że łazienka jest tylko do naszej dyspozycji,a kuchnia duża,tak zachęcająco opisałeś tych ludzi i ich domek,że już nie chciałam Ci zawracac głowy pytaniami i zdecydowałam się,na miejscu się okaże czy dobrze zrobiłam.pozdrowienia.