Witajcie
Mam pytanie następujące: czy ktoś z Was był w willi Penava na Ciovo i może się podzielić jakimiś informacjami na jej temat? Ciekawa jestem też jakie są plaże w pobliżu willi ?
Będę wdzięczna za informację
Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Teraz jestem w Tribunj. W willi Penava jestem od 15 lipca
kasiako napisał(a):Dziś wstępnie zarezerwowałam, choć nadal nie wiem nic odnośnie najbliższej plaży. Pojadę, sprawdzę i po powrocie podzielę się wrażeniami. Już nie mogę się doczekać.
OlaFtz napisał(a):Witam, wiem że znajdę tu na forum jakieś "małe" info o Villi Penava, ale interesują mnie "świeższe" informacje. Dokładnie chodzi mi o ogólne zdanie na jej temat, kto był w tamtym roku ? czy brać pod lupę negatywne komentarze typu "straszny hałas z stoczni, nie miła obsługa, pokoje w piwniczkach" -> z takimi komentarzami się zetknęłam. Biorę pod uwagę wykup tygodniowych wakacji wraz z przelotem właśnie w Villi Penava ( biuro podróży Rainbow ) ( 2 os dorosłe + dwójka malutkich dzieci ( 3 latka i roczek )... Jakiekolwiek info od osób które były tam w tamtym roku bądź 2 lata temu mile widziane !
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje