Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś był w tym roku na campie Jasenowo

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 08.07.2008 12:40

Witam.Mam pytanie czy był ktoś na tym campie?Jeśli tak to prosze o wszystkie info na temat tego campu.Czy wogóle jest? bo na stronie np;cennik jest z 2006 roku.
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 08.07.2008 20:56

Kamp istnieje i ma się bardzo dobrze. Spędziłam na nim 2 tygodnie od 21.06. do 04.07. znajduje się okoł 10 km za Sibenikiem, jadąc od stony Sibenika po prawej stronie, bardzo dobrze oznakowany. Właściciele bardzo sympatyczni.Kamping zacieniony, czysty, nowe łazienki, ciepła woda non stop, wręcz trzeba uważać, żeby się nie poparzyć. Ładna plaża z drobnymi kamyczkami, można wypożyczyć rowerek, łódkę, leżaki. Cennik od 05.07 do 25.08 :
os. dorosła 5 euro
dziecko w wieku 3- 12 lat 3,5 euro
samochód 3,5 euro
namiot 6 euro
prąd 3 euro
Na terenie campingu jest ogólnie dostępna zamrażarka. Gdy wyjeżdżaliśmy robiło się coraz ciaśniej. W sezonie może byc problem ze znalezieniem miejsca.Jest również bar. O godz.8 przywożą chleb i mleko. Ogólnie bardzo mi sie ten camp podobał i szczerze mogę go polecić. My byliśmy w czerwcu i załapaliśmy się na niższe ceny.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 08.07.2008 21:33

Powiedz mi coś na temat, czy w okolicy są jakieś knajpki ? Wieczorem mozna sie gdzieś przejść na jakiś tzw Ribacki wieczer albo coś podobnego. Dzieciaki mają tam co robić? Z góry dzięki za odpowiedz :papa:
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 09.07.2008 10:43

Camp jest na końcu miejscowości Zaborić, raczej wszędzie daleko. Słyszeliśmy z oddali dochodząca do nas muzykę, ale nie wiem gdzie to było. Blisko jest do Primostenu, a tam jest dużo atrakcji dla dzieci. Na campingu jest bar, można tam wypić piwo, wieczorem coś zjeść, dla mniejszych dzieci jest plac zabaw.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone