napisał(a) Rysio » 06.06.2007 18:51
Odyseusz, jest wielu nowych userów, którzy rozpoczynają poszukiwania od ..... poszukiwań. Jest też znaczna grupa, nie tylko nowych jak zauważyłem, którzy zaczynają od zakładania nowego tematu co wkurza. Tak jak napisałem, temat o Basce przewijał się mnóstwo razy i co ja mam zrobić
Przekopiować po raz 5,6 czy 10 swojego posta i w nowy temat wkleić
Pisać to samo od nowa
Przecież wystarczy wpisać hasło "Baska" w wyszukiwarce, poświęcić 1/2h na wstępne zapoznanie się z tematem już istniejącym i dopytaniem się o szczegóły. Nawet nie wiesz ile osób CHCĄCYCH klikało do mnie o szczegóły na GG, wysyłałem niektórym zdjęcia starałem się pomagać jak mogę najlepiej. Przedstawiałem + i - Baski aby każdy miał pełny obraz miejsca do którego jedzie. Ale skoro się nie chce
to mi też się odechciewa
W 90% takie topiki omijam i wielu userów którzy już coś w Cro zobaczyli robi podobnie bo lenistwo wyzwala lenistwo ale czasem mnie diabeł podkusi i coś głupiego palnę choć czasem żałuję bo po jaką cholerę było klawiaturę męczyć.
Pozdrawiam, tych leniuszków także
Tu na serio nie chodzi o to żeby komuś dopie.dolić, tu chodzi o to aby zmobilizować do własnego zaangażowania w temacie, to forum to nie biuro podróży gdzie wchodzimy pytamy gdzie najładniej dostajemy odpowiedź sprzedawcy bierzemy świstek i jedziemy. Tu chodzi o to aby poznać ten piękny kraj co niestety trochę wysiłku kosztuje. W tym roku wybieram się na Korculę, Peljesać i może w parę innych ciekawych miejsc. Sprawdź ile topiców założyłem w ciągu 5 lat bycia na tym forum ...