Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś był na wyspie Krk,miejscowość Baśka?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kagralm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kagralm » 06.06.2007 12:12

:hut:
Ostatnio edytowano 26.01.2016 00:28 przez kagralm, łącznie edytowano 4 razy
wiko
Croentuzjasta
Re: krk-baśka

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 06.06.2007 13:10

kagralm napisał(a):witam
bardzo prosze o pomoc.po raz pierwszy wybieram sie do CRO,moim celem jest w wyspa Krk miejscowość Baśka.czy ktos moze mi udzielic info odnosnie zakwaterowania?pośrednicy podaja mi kolos ceny.nadmienie , ze nie chce jechac w ciemno poniewaz wybieram sie z malym dzieckiem.
z gory dziekuje(adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

Wejdź na edycję i popraw składnię, interpunkcję itp. bo jest na forum kilku gości, którzy cię napiętnują - zresztą słusznie. :wink:
kagralm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kagralm » 06.06.2007 13:25

8O
Ostatnio edytowano 26.01.2016 00:30 przez kagralm, łącznie edytowano 1 raz
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 06.06.2007 15:14

Byłem w Baśce ale z początkiem września - ogólnie było pusto, bez problemu zakwaterowałem się w domu kilkadziesiąt mertów od morza. Krk jak każda wyspa jest droższy niż ląd ale ceny noclegów są podobne.
W sezonie będzie Ci trudno znaleźć dobre tanie lokum przy morzu, chyba, że w głębi wyspy. Jeśli masz dużo gotówki blisko morza trafią się wolne apartamenty ale z "wyższej półki"
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 06.06.2007 15:15

Generalnie polecam jechać dalej na południe :wink:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 06.06.2007 15:41

Byłem w Basce, z małym dzieckiem, na fajnej kwaterce, ale jakoś nie chce mi się odpisywać na tak niechlujnie napisany post.

Ps. Obyś się kiedyś nie musiał/a wstydzić przed tym własnym małym dzieckiem jak podrośnie i nauczy się czytać, kiedy zapyta mamusiu/tatusiu czemu pisałeś/aś tak na odpier.ol a teraz mi karzesz pisać ładnie bo Pani w szkole tego wymaga. A poza tym szukaj sobie, bo to już było, a mi się nie chce szukać tak jak Tobie napisać porządnie posta :papa:
ewutka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewutka » 06.06.2007 16:06

rich72 napisał(a): Obyś się kiedyś nie musiał/a wstydzić przed tym własnym małym dzieckiem jak podrośnie i nauczy się czytać, kiedy zapyta mamusiu/tatusiu czemu pisałeś/aś tak na odpier.ol a teraz mi karzesz pisać ładnie bo Pani w szkole tego wymaga.

Każesz

od "kazać" w sensie "wydać polecenie" (każesz mu posprzątać )

od "kazać" w sensie "głosić kazania". Staropolskie, dziś nie używane (każesz, Dobrodzieju, jak sam Mojżesz )

Karzesz - od "karać" (karzesz go za najmniejsze przewinienie )
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.06.2007 17:47

Przecież pisałem gdzieś, że byków robię dużo :D ale przynajmniej się staram, a w to, że wysiadł komuś alt i shift w jednym momencie nie wierzę a może (wieżę) :wink: Gdzieś mi słownik wcięło :lol: 8) :papa:

Ps. Na temat Baski sam osobiście pisałem tu już chyba z 5 czy 6 razy ale w potoku po tysiąckroć zakładanych nowych wątków szlag wszystko trafia :roll:
kagralm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kagralm » 06.06.2007 17:57

8O
Ostatnio edytowano 26.01.2016 00:32 przez kagralm, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.06.2007 18:02

Rysio napisał(a):.... Na temat Baski sam osobiście pisałem tu już chyba z 5 czy 6 razy ale w potoku po tysiąckroć zakładanych nowych wątków szlag wszystko trafia :roll:

Ja też :roll: i to nie raz. Wystarczyło wpisac w wyszukiwarce "baska" i mamy np. to:
forum/viewtopic.php?t=14942&highlight=baska
lub to:
forum/viewtopic.php?t=14745&highlight=baska
ale skoro tzw "wygodnictwo" zwycięża to nie ma się co dziwic, że niektórym puszczają nerwy. I efekt jest taki, że komuś "nowemu" kto rzeczywiście potrzebuje konkretnej porady (a nie zawraca d...) trudno jest się poruszac po setkach bezsensownych wątków na forum. Podobnie jak osobom, które znają HR nie chce sie odpowiadac na milionowy post z cyklu: "Kochani jade pierwszy raz do HR, gdzie spac, gdzie s..., gdzie jeśc i co zobaczyc oraz wziąc złotówki czy może funty egipskie ?"
Pozdrav :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.06.2007 18:12

Patrz na temat funtów egipskich nie pomyślałem a trochę mi zostało. Idę założyć temat czy się da wymienić :wink:
kagralm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kagralm » 06.06.2007 18:25

Piotrek_B-dziękuję bardzo za pomoc. :D .Jestem tu po raz pierwszy i myślę ,że ostatni.Przepraszam za zamieszanie.Dziękuję za wyrozumiałośc ...
Pozdrawiam.
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 06.06.2007 18:36

taaa to sobie chłopaki pojechaliście po nowym/ej :twisted: Jeszcze kilka takich komentarzy i stara gwardia będzie się "kisić we własnym sosie". Jak Wam się nie chce poraz enty odpowiadać na takie same pytania wystarczy nie tykać klawiatury. Obrażanie "nowych" niewiele wnosi do tematu. Niewielę tu pisuję ale śledzę to forum od 3 lat i wydaje mi się że poziom tekstów ewaluuje w kiepskim kierunku :? ale i tak pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.06.2007 18:51

Odyseusz, jest wielu nowych userów, którzy rozpoczynają poszukiwania od ..... poszukiwań. Jest też znaczna grupa, nie tylko nowych jak zauważyłem, którzy zaczynają od zakładania nowego tematu co wkurza. Tak jak napisałem, temat o Basce przewijał się mnóstwo razy i co ja mam zrobić :?: Przekopiować po raz 5,6 czy 10 swojego posta i w nowy temat wkleić :?: Pisać to samo od nowa :?: Przecież wystarczy wpisać hasło "Baska" w wyszukiwarce, poświęcić 1/2h na wstępne zapoznanie się z tematem już istniejącym i dopytaniem się o szczegóły. Nawet nie wiesz ile osób CHCĄCYCH klikało do mnie o szczegóły na GG, wysyłałem niektórym zdjęcia starałem się pomagać jak mogę najlepiej. Przedstawiałem + i - Baski aby każdy miał pełny obraz miejsca do którego jedzie. Ale skoro się nie chce :roll: to mi też się odechciewa :oops: W 90% takie topiki omijam i wielu userów którzy już coś w Cro zobaczyli robi podobnie bo lenistwo wyzwala lenistwo ale czasem mnie diabeł podkusi i coś głupiego palnę choć czasem żałuję bo po jaką cholerę było klawiaturę męczyć.

Pozdrawiam, tych leniuszków także :wink:

Tu na serio nie chodzi o to żeby komuś dopie.dolić, tu chodzi o to aby zmobilizować do własnego zaangażowania w temacie, to forum to nie biuro podróży gdzie wchodzimy pytamy gdzie najładniej dostajemy odpowiedź sprzedawcy bierzemy świstek i jedziemy. Tu chodzi o to aby poznać ten piękny kraj co niestety trochę wysiłku kosztuje. W tym roku wybieram się na Korculę, Peljesać i może w parę innych ciekawych miejsc. Sprawdź ile topiców założyłem w ciągu 5 lat bycia na tym forum ... :papa:
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 06.06.2007 19:02

Rysio, przecież o tym piszę. Wystarczy nieodpowiadać na tematy, których jest w archiwum ogrom, lub napisać "wpisz Baska w wyszukiwarkę". A kiedy Cię podkusi jak to nazwałeś (i paru innych forumowiczów) to robi się to samonapędzająca lawina coraz bardziej "dających do pieca" odpowiedzi. :? Ja mam niecałe 50 postów ale każdy z nich jest odpowiedzią na czyjś temat. Sam nie zadaję pytań bo to co chciałem wiedzieć znajdowałem w wyszukiwarce a co niewiedziałem odkrywałem w Cro. Ale w życiu by mi do głowy nie przyszło jechać kogoś za składnię czy za byki ortograficzne. W końcu niech się każdy wstydzi za siebie 8) a ja odpowiadam merytorycznie lub olewam temat :twisted:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone