Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy klimatyzacja w samochodzie jest niezbędna?

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 01.03.2011 12:03

No, na tej zasadzie to co najmniej połowę wątków można by zamknąć.
Ale od tego chyba jest admin, czy też może się mylę ?
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 20.06.2011 13:35

A ja mam klimę , ale rzadko używam , bo wole świeże powietrze i zapach morza,lasu..... :hut:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.06.2011 19:38

ARTUR_KOLNICA napisał(a):A ja mam klimę , ale rzadko używam , bo wole świeże powietrze i zapach morza,lasu..... :hut:

A ja mam i używam ( zmieniłem auto po pierwszym wyjeździe na takie z klimą ), a czemu odp. bardzo prosta - pierwszy wyjazd 2007, korek przed Sv. Rokiem 15 km / + 45 stopni, objazd przez góry drogą alternatywną przez Graćac drogą biegnącą południowy zboczem / +50 stopni wg. termometru zewnętrznego, rzygające dziecko i żonka na skraju załamania termicznego, a kierowca no cóż to tylko 1200 km a raptem niecałe 500km w takim upale..... 8)

O świeżym powietrzu i zapach morza, lasu .............to raczej nie myślałem :hut:

Pozdrawiam
:papa:
RobertZ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobertZ » 21.06.2011 09:19

wystarczy zadbać o klimatyzację (ozonowanie) i nie ma przeciwwskazań aby cieszyć się zapachem morza, lasu itp. ale w komfortowych warunkach.
Klimatyzacja nie zamyka dostępu powietrza a tylko je schładza.
Pozatym nikt mi nie powie że wysiadająca z samochodu przepocona rodzinka w Chorwacji to miły widok dla oczu oraz doznania dla nosów.

Klimatyzacja jest dla ludzi - trzeba tylko umieć z niej korzystać.
Przegrzanie organizmu jest zagrożeniem dla kierowcy i innych użytkowników drogi!
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

Czy klimatyzacja w samochodzie jest niezbędna? - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone