Jacek S napisał(a):Też teraz mam (ostania HR) ale nie uważam, że to mus - no ale ja s/m jestem.
Wyobraź sobie sytuacje gdzie "nowy" czyta, że "bez klimy absolutnie nie jechać".
Wyobraź sobie sytuację;
Zakladam 150 różnych tematów na których odpowiedź mozna zawrzeć w jednym słowie : tak, nie, może
po co założono więc temat "czy klimatyzacja w samochodzie jest niezbedna?"
odp.
wg Ciebie - nie
wg mnie - mozna o tym podyskutować bo sytuacje są różne, dzieci czy dorosli, w maju, lipcu czy we wrzesniu w zależności od temp. , czy na długo, skąd jade i dziesiatki innych.
konkluzja?
Po co zabierasz głos skoro masz do powiedzenia tylko: nie
Ja chcę o tym porozmawiać - też robiłem te trase z klimą i bez i cos moge powiedzieć
Jacku - bez urazy - ale stwierdzenie, że zajrzy tu nowy i zobaczy ze ktoś powiedział, że klima jest niezbędna i sie rozmyśli - wolałbym żeby się zastanowil - po co - żeby zapewnić komfort sobie i swojej rodzinie.
Nie chcę go oszukiwać że temp. zawsze to 25 st.C i jest ok i nic wiecej nie potrzeba bo wcale nie jest za gorąco. Temat wlasnie po to aby o tym pogadać a ja wyraziłem tylkio swoje skromne zdanie.
powyższa wypowiedź nie jest atakiem na Twoja osobę, którą zresztą szanuje ze względu na styl wypowiedzi i konkrety - mam jednak nadzieję że w pewnych kwestiach mogę się jednak różnić. Pzdr
jesli chodzi o s/m - gdybys doczytał wiedziałbyś że chodziło mi o jazde "zakopianką" a nie do Cro.