Troll napisał(a):Bzdura.
Nie zwracajcie uwagi na tego Trolla. Cgodzi po forum i szuka zaczepki. Prezglądnijcie jego wpisy. Zwykły Troll
Troll napisał(a):Bzdura.
radek1234 napisał(a):co do klimy to powiem tak ze swojego doswiadczenia. mam 17 lat i do cro jezdzimy od 10 lat co roku,wiec cztery pierwsze wizyty byly oczywiscie samochodem bez klimy ,pozdrozowalismy ze znajomymi rok w rok oni rowniez bez klimy. Mialem 7-8 lat jak 1 raz jechalismy do cro owszem jezdzilismy na noc ale praca moich jak i znajomych byla taka ze moglismy wyjechac o 17-18 wieczorem najwczesniej. Jak pewnie wiekszosc z was wie dawniej nie bylo autostrady w cro ,obwodnicy przez wieden a my jezdzilismy na poludnie cro wiec sila rzeczy wieksza czesc cro przejezdzalismy wybrzezem po kretych drogach do tego stalym bywalcom nie msuze mowic jakie kiedys tworzyly sie korki do granic i za nimi. tak ze bywalo tak ze z mojego domu a mieszkam prawie przy granicy czeskiej do np makarskiej jechalo sie 24h wiec najwiekszy upal przypadal na dzien w cro w korkach. i z doswiadczenia wiem ze byl szok woda w butelkach sie gotowala gasly samochody wszyscy w bólem glowy,spoceni, w dodatku duzo zwiedzalismy chorwacje a zwiedzac w noc nie pojedziemy wiec jezdzilismy w te upaly ,owszem dalo sie wytrzymac ale nie bylo latwo zwlaszcza mlodszym,od 6 lat jezdzimy z klima wygodnym samochodem okna pozamykane nic nie swiszczy nastawiamy sobie temp i jedziemy sobie wygodnie w chlodzie bez zadnych nerwow patrzac na pocacych sie w korkach innych ludzi ) wiec klima bardzo fajna sprawa:P
sloven napisał(a):Podbijając temat już w nowym 2011 roku:
Jeździłem kiedyś trasą Łódź - Lizbona przez Walencję. Jakieś 3700 km w jedną stronę i spokojnie bez klimy dało radę nawet w największe upały na pograniczy portugalsko-hiszpańskim. Jednak uważam, że klimę warto mieć i korzystać. A jak się nie ma, to się jedzie i też się cieszy, że już upragniony urlop
anubis2423 napisał(a):ja byłem dwa razy w Chorwacji bez klimy i jakoś dałem rade pare browarków na wieczór i upał nie przeszkadza,spanie murowane
romuald22 napisał(a):A co to jest ta klimatyzacja i gdzie ona w ogóle występuje