Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy jest bezpiecznie jechac jednym autem

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Przemo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo » 27.06.2005 20:24

A czego się bać?
Jest naprawdę bezpiecznie.
Też jeżdżę sam. :)
Jedyna zaprzyjaźniona para z jaką bym pojechał to mój szwagier z żoną ale oni są akurat teraz w Cro. :lol:
Przed laty już tak było, auto zepsuło się w byłej Jugosławi, a "przyjaciele" z którymi jechaliśmy gdzieś zniknęli.
Pomocy udzielili ludzie dobrej woli spotkani na trasie i "miejscowi", zresztą był z nami facet któremu rozleciał się krzyżak na wale napędowym.
Kiedyś też ciągąłem przyczepę facetowi z Bielska-Białej przez Ruminię i obecną Ukrainę do Bielska. Niestety nie powiedzieli nawet dziękuję :x
Od tego czasu powiedziałem, że jeżdżę sam mam w nosie takich przyjaciół którzy zostawiają w biedzie/ :evil:
Lepiej jiczy na łud szczęścia i przygodnie poznany przwdziwych przyjaciół na trasie :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.06.2005 23:02

Ja dwa dni temu wróciłem z 3-tygodniowego pobytu w Chorwacji. Jechałem przez Słowację, Węgry, BiH pierwszy raz, wcześniej zawsze przez Słowenię i Austrię. 4 raz byłem jednym autem tylko z żoną w HR bo my sami odpoczywamy i "ogonów" nie bierzemy.
Do innych krajów też jezdzimy sami więc nie ma sie czego bać.

Pozdrawiam :wink:
Ostatnio edytowano 28.06.2005 09:35 przez krakuscity, łącznie edytowano 1 raz
Irem
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irem » 28.06.2005 01:18

Jedź i się nie przejmuj. Nasi znajomi tez pukali sie w głowe jak w 2002 jechalismy pierwszy raz z dwójką dzieci. w 2003 dotarlismy do Czarnogóry (Ulcinij), a w ubiegłym roku Grecja (Peloponez) przez Bułgarie. Autko kombi... bez klimy, dzieci obecnie maja 7 i 8 lat - juz są nieżle przyzwyczajone do długich tras.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

czy jest bezpiecznie jechac jednym autem - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone