Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy jechać w sierpniu na dziko

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adgam13
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adgam13 » 14.03.2005 13:19

błagam napiszcie czy jechać w 1 połowie sierpnia na dziko . wybieramy się pierwszy raz i mamy obawy . pozdrowienia.
Borovy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Borovy » 14.03.2005 13:33

Ja jade na wariata :) i jest mi z tym dobrze :) i tez na poczatku sierpnia :)
adgam13
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adgam13 » 25.03.2005 07:09

dziękuje za odp. tak szczerze to po jednej odp. nadal nie jestem przekonany. pozdrawiam. :lol:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.03.2005 11:51

Pewnie i po setnej też nie będziesz przekonany, bo przecież nikt Ci nie powie "jedź" albo "nie jedź". Osobiście nie sądzę, żeby nawet w sierpniu 100% kwater było zajętych, ale pewnie będziesz musiał brać to co jest, a nie to co Ci się najbardziej podoba. Decydować musisz sam. Ja tylko podpowiem Ci jak szukać, jeśli się zdecydujesz jechać.
Zamiast tuptać od domu do domu, poszukaj Biura (jest w prawie każdej miejscowości). Tam mają bazę kwater i skierują Cię od razu tam gdzie są wolne miejsca.

pozdraviam MP
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 25.03.2005 22:44

adgam13 napisał(a):dziękuje za odp. tak szczerze to po jednej odp. nadal nie jestem przekonany. pozdrawiam. :lol:
powiedz lepiej czego sie obawiasz bedzie latwiej Ci doradzic
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 02.04.2005 15:38

W tym okresie to taki totolotek ze wskazaniem na trafienie wolnego miejsca ale tak jak pisał MorskiPas dobrze iść do miejscowego biura a tam
napewno coś znajdą i może się zdarzyć że w takiej cenie jak prosto od właściciela.I nogi nie bedą boleć.
łysy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) łysy » 02.04.2005 15:42

Acha , pamiętaj że jeżeli będziesz chciał jednak sam poszuklać to najlepiej zacząć z samego rana , im pużniej tym będzie drożej aty będziesz coraz bardziej zdenerwowany że nie masz gdzie spać i będziesz się musiał zdecydować na coś za co rono byś zapłacił o parę euro mniej
POZDR.
Kinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kinia » 15.04.2005 12:56

Ja z moim mężem w zeszłym roku w połowie lipca pojechaliśmy do Chorwacji w ciemno i mogliśmy wybierać w takiej ilości wolnych kwater, że trudno to sobie wyobrazić. I nie jest tak, że bierzesz pierwsze lepsze. My mieliśmy spore wymagania i znaleźliśmy dokładnie taki apartament jaki chcieliśmy nad samym morzem i w dobrej cenie. W tym roku też się wybieram do Chorwacji tylko, że sporo dalej bo pod Dubrovnik i też jedziemy bez wcześniejszej rezerwacji czyli w ciemno.

Życzę ci miłych wakacji,
Kinia :D
efka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) efka » 22.04.2005 08:10

adgam13 napisał(a):błagam napiszcie czy jechać w 1 połowie sierpnia na

dziko . wybieramy się pierwszy raz i mamy obawy . pozdrowienia.

Trzy razy byłam w sierpniu na dziko i nie miałam zadnych problemów ze znalezieniem wolnych apartamentów.Wręcz przeciwnie ,bardzo często właściciele pensjonatów stoją przy drodze z tabliczkami "wolne pokoje"Można też szukać przez agencje turystyczne. 8)
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 23.04.2005 18:41

Ja w zeszlym roku tez bylem pierwszy raz w ciemno w Chorwacji i było to od pierwszego sierpnia.Bylo bardzo duzo ofert apartamentow od ludzi,ktorzy stali przy drodze,na ulicy oferujac apartamenty,wiec nie masz co sie martwic o nocleg.Pzdr.
JARAWIS
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JARAWIS » 22.07.2005 15:56

Haweł napisał(a):Ja w zeszlym roku tez bylem pierwszy raz w ciemno w Chorwacji i było to od pierwszego sierpnia.Bylo bardzo duzo ofert apartamentow od ludzi,ktorzy stali przy drodze,na ulicy oferujac apartamenty,wiec nie masz co sie martwic o nocleg.Pzdr.

zdecydowanie sie z Wami zgadzam, ze jechanie w ciemno to najlepsza sprawa.

Ja zastanawiam sie tylko czy w okolicach Makarskiej znajde kwaterke dla 2 osob za 20E ??

bo to ze znajde to pewnik -- pytanie tylko za ile???? :roll:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone