Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć
Ojej, lepiej nie teraz! Teraz najzimniejszy okres w roku!!! Bura głowy nam tu urywa; "wygwizdów jak psi". A ceny noclegów to znowu nie aż tak bardzo niższe niż w sezonie... pamiętajmy, że rzadko kto ogrzewa swoje apartamenty (większość nie ma takich możliwości); a jak juz ktoś ogrzewa, to przecież wiąże się to z kosztami i to wcale nie małymi... więc musi to znaleźć odzwierciedlenie w cenie noclegu. A skoro już taki niewielki wybór kwater, to gospodarze "nie muszą się szczypać" i dyktują ceny... świadomi braku konkurencji właściwie... poczekaj chociaż do marca... początek wiosny też tu piękny, zapewniam!
Pozdrówki z bardzo słonecznego ale okrutnie wietrznego Hvaru...
RafałSC napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Cześć
Ojej, lepiej nie teraz! Teraz najzimniejszy okres w roku!!! Bura głowy nam tu urywa; "wygwizdów jak psi". A ceny noclegów to znowu nie aż tak bardzo niższe niż w sezonie... pamiętajmy, że rzadko kto ogrzewa swoje apartamenty (większość nie ma takich możliwości); a jak juz ktoś ogrzewa, to przecież wiąże się to z kosztami i to wcale nie małymi... więc musi to znaleźć odzwierciedlenie w cenie noclegu. A skoro już taki niewielki wybór kwater, to gospodarze "nie muszą się szczypać" i dyktują ceny... świadomi braku konkurencji właściwie... poczekaj chociaż do marca... początek wiosny też tu piękny, zapewniam!
Pozdrówki z bardzo słonecznego ale okrutnie wietrznego Hvaru...
Witam
Mam pytanie - jak ostatnio wygląda ostatni tydzień lutego w rejonie Bracu , Splitu?
Jest już około 10 stC?czy można trafić tydzień fajnej pogody że nie wieje?
Czy jest duza różnica w pogodzie pod koniec lutego jak by pojechac jeszcze niżej pod Dubrownik?
RafałSC napisał(a):
no liczyłem na konkretniejszą odpowiedź ....szkoda zaśmiecać forum takimi odp.
RafałSC napisał(a):no liczyłem na konkretniejszą odpowiedź ...
RafałSC napisał(a): [Witam
Mam pytanie - jak ostatnio wygląda ostatni tydzień lutego w rejonie Bracu , Splitu?
Jest już około 10 stC?czy można trafić tydzień fajnej pogody że nie wieje?
Czy jest duza różnica w pogodzie pod koniec lutego jak by pojechac jeszcze niżej pod Dubrownik?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Loteria.. jak się trafi...tak będzie.
RafałSC napisał(a):no liczyłem na konkretniejszą odpowiedź ....szkoda zaśmiecać forum takimi odp.
RafałSC napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Chcesz konkret to proszę: może być ciepło - ok 15 stopni, a może być i 5.. Może być bardzo słonecznie, a może i lać jak z cebra...Może wiać jugo, a może i bura, może być też bezwietrznie... Czy to wystaczająco konkretnie? A jaką pogodę przewidujesz dla Polski w tym okresie? Ale tak konkretnie poproszę.
no na pewno nie +15 stC!