shin0bi69 napisał(a):W tym roku chciałem na odmiany pojechać na Istrię (zawsze jeździłem do Dalmacji). Spotkałem się jednak z opinią, że Istria jest dużo droższa, ponieważ jest bardziej "włoska". Czy mógłbym prosić kogoś o wypowiedź w tej sprawie? Faktyczny jest drożesz, a jeśli tak o ile? Nie ukrywam, że jeśli okazałoby się, że wszystko kosztuje tam o połowę więcej to pewnie skończy się na ponownym urlopie w Dalmacji.
shin0bi69 napisał(a):W tym roku chciałem na odmiany pojechać na Istrię (zawsze jeździłem do Dalmacji). Spotkałem się jednak z opinią, że Istria jest dużo droższa, ponieważ jest bardziej "włoska". Czy mógłbym prosić kogoś o wypowiedź w tej sprawie? Faktyczny jest drożesz, a jeśli tak o ile? Nie ukrywam, że jeśli okazałoby się, że wszystko kosztuje tam o połowę więcej to pewnie skończy się na ponownym urlopie w Dalmacji.
Dziadek Maciek napisał(a):Aniu-może to "wina Wiednia", ale nie bardzo zrozumiałem co napisałaś
Byłem i na Istrii i w Dalmacji, tu i tu po kilka razy - jakiś istotnych różnic cen nie zaobserwowałem, a nawet w niektórych rejonach Dalmacji płaciłem sporo więcej za apartament. Np na Istrii 20 euro, a na Peljescu 30 euro, za podobne warunki w podobnym czasie.
Lednice napisał(a):Ania, zlituj się, popraw te błędy ! Nie czepiam się literówek, ale "moze", "budrzet"
Napisz to jeszcze raz po polsku, bo twój tekst z językiem polskim nie ma nic wspólnego.
Moja siostra mieszka we Wiedniu i zawsze pisze czysto po polsku,
to zwyczajnie wstyd
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne