mysza73 napisał(a):Ale absolutnie warto się na wyspach znależć
No to dawaj szybko tę relację, może znowu coś zgapię od Ciebie.
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):Ale łóżko muszem kupić ... i kołderkę ... i toaletkę
Kołderkę rozumiem... Też muszę kupić...
...ale reszta?!
To pewnie tylko wymówka, żeby nie pisać...
mysza73 napisał(a):A toaletkę nieopatrznie obiecałam jak w lipcu egzamin Advanced C1 zdawała
No i zdała ... więc muszę honorowo się wywiązać ...
Mikromir napisał(a):mysza73 napisał(a):A toaletkę nieopatrznie obiecałam jak w lipcu egzamin Advanced C1 zdawała
No i zdała ... więc muszę honorowo się wywiązać ...
Brawo Zuzia! No tak, obiecałaś to musisz...
A na Proficiency C2 co będzie?
Tu masz łóżeczko dla studentki prosto z Palamidi:
Toaletkę Zuzia sobie znajdzie, Ty jej tylko zasponsorujesz.
Małżonek niech pranie zrobi, w końcu też chyba nabrudził, prawda?...
A Ty siadaj i pisz.
mysza73 napisał(a):To ja Wam dziewczyny swoje trzy grosze wtącę ...
Fakt, że logistycznie trzeba to jakoś pozgrywać ...
Czasowo to trochę schodzi ... i cenowo też tanio nie jest ...
Ale absolutnie warto się na wyspach znależć
piekara114 napisał(a):Siedzę w robocie, a nie na jesiennym wypadzie i marzy mi się ciepły weekend, ale jak to pogoda na weekend...lekko nie będzie...
Na grzybach byłam raz, więc dużo roboty nie było, ale Pan M. był też sam i potem robota już była....
Jakoś mi się nie chce pisać, choć z chęcią podczytuję....
Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Siedzę w robocie, a nie na jesiennym wypadzie i marzy mi się ciepły weekend, ale jak to pogoda na weekend...lekko nie będzie...
Na grzybach byłam raz, więc dużo roboty nie było, ale Pan M. był też sam i potem robota już była....
No to mamy ze wszystkim tak samo Pozdrawiam licząc jednak na ciepły weekend
agata26061 napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Siedzę w robocie, a nie na jesiennym wypadzie i marzy mi się ciepły weekend, ale jak to pogoda na weekend...lekko nie będzie...
A powiem Wam, że i mi się jakoś mojej relacji nie chce ciągnąć, więc rozumiem Beatę.
marze_na napisał(a):agata26061 napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Siedzę w robocie, a nie na jesiennym wypadzie i marzy mi się ciepły weekend, ale jak to pogoda na weekend...lekko nie będzie...
A powiem Wam, że i mi się jakoś mojej relacji nie chce ciągnąć, więc rozumiem Beatę.
Jest nas więcej .
Powrót do Nasze relacje z podróży