piekara114 napisał(a):11.07.2017, wtorek Cast Away
piekara114 napisał(a):Miejsce jest dla nas super … wadą jest to, że lata tu trochę os….
megidh napisał(a):Pierwsze wrażenie miałam takie, że wstawiłaś fotkę do góry nogami.
Ja jestem alergikiem, ale na szczęście nie miałam okazji sprawdzić czy na osy też... Jeszcze na jednej plaży się one trafiły... Te osy to chyba te kwitnące agawy ściągały...megidh napisał(a):Oj, oj, oj, to już nie dla mnie to miejsce. Niestety jestem uczulona i po użądleniu przez osę puchnę jak balon.piekara114 napisał(a):Miejsce jest dla nas super … wadą jest to, że lata tu trochę os….
piekara114 napisał(a):W poście opisowym podlinkowana jest nasza trasa do tej zatoki (a dokładnie do miejsca parkowania, za Gromin Dolac). Potem trzeba przejść ku morzu i jesteś przy zatoce - jest tam właśnie oznaczony nocleg jako Cast Away i to ta właśnie plaża.
piekara114 napisał(a):To zwykła ścieżka, wśród traw i krzaków. Potem trzeba zejść po skałach, ale bez problemu za rękę da radę. Uwaga, to nie jest plaża z długa płycizną, ale też nie ma uskoku zaraz po wejściu do wody..
Nasz syn to nastolatek, my raczej takich plaż unikamy, ale U.Crkvica, którą opisywałam była dość płytka...corrina napisał(a):A ewentualnie którą plażę polecałabyś z dłuższą płycizną, z tych, na których byliście ?
piekara114 napisał(a):Dziś na plaży z agawami k.Gromin Dolac w końcu zostaliśmy ustrzeleni O fakcie tym zostaliśmy osobiście poinformowani przez Strzelającego na plaży
Strzelający też z kropelką. Obawiając się, że Strzelający szybciej opuści plażę niż my (i słusznie się obawiając) syn poleciał ustrzelić Strzelającego Poniżej dowód:
Powrót do Nasze relacje z podróży