Ale świetnie, że piszesz ! Pewnie za wiele do mojego wyjazdu nie powstanie, ale zawsze lepiej mniej niż nic
Także wszelkie info o Jelsie z chęcią przyjmę
Hvar czymś Ci podpadł?Katerina napisał(a):Choć na razie nie mam w planach rychłego powrotu na Hvar, to popatrzę - może mnie coś natchnie
Odliczasz już dni?Janusz Bajcer napisał(a):Może przyjdzie na emeryturze....piekara114 napisał(a):Cześć Janusz. Miałam nadzieję, że tu zajrzysz
A z weną to różnie jest....
Już niedługo.
ZapraszamKarKoz napisał(a):Zobaczymy...
Ty, Kobieto małej wiarywiolek_lp napisał(a):Ale świetnie, że piszesz ! Pewnie za wiele do mojego wyjazdu nie powstanie, ale zawsze lepiej mniej niż nic
Także wszelkie info o Jelsie z chęcią przyjmę
lotnikwsk napisał(a):I znowu mnie ciągnie na Hvar
piekara114 napisał(a):Witaj Agata... 11 dni, a my na Hvarze byliśmy 10 dni.... jest nadzieja....
piekara114 napisał(a):Odliczasz już dni ?Janusz Bajcer napisał(a):Może przyjdzie na emeryturze....piekara114 napisał(a):Cześć Janusz. Miałam nadzieję, że tu zajrzysz
A z weną to różnie jest....
Już niedługo.
piekara114 napisał(a):Witaj Agata... 11 dni, a my na Hvarze byliśmy 10 dni.... jest nadzieja....
Bardzo ładna liczbaJanusz Bajcer napisał(a):W zasadzie już mogę - 42 (w tym 10 nocy w Chorwacji)
Do wody skakali dokładnie w tym miejscu -i jak dla mnie było tam bezpiecznie, nic podejrzanego pod wodą nie sterczało... Tu też był cień, więc sporo ludzi i ręczników... Ale tu to chyba będziesz mieć spory kawałek pieszo....wiolek_lp napisał(a):To już wiem, że mój Aleks będzie mógł skakać przy hotelu, nie planuję tam plażowania, ale kto wie, jak nam się nie będzie chciało jechać
Coś tam się udało odwiedzićagata26061 napisał(a):Zatem czekam niecierpliwie na kolejne odcinki. My też będziemy 10 dni na miejscu, więc z chęcią sobie podpatrzę co Wy tam odwiedzaliściepiekara114 napisał(a):Witaj Agata... 11 dni, a my na Hvarze byliśmy 10 dni.... jest nadzieja....
Igłą pinii napisał(a):O lawendowej wyspie zawsze i wszędzie Z radością poczytam odliczając już dni do naszego wyjazdu
Siadaj wygodnieHercklekot napisał(a):Hvar jak narkotyk - będę śledził...
Siadaj wygodnieHercklekot napisał(a):Hvar jak narkotyk - będę śledził...
Powrót do Nasze relacje z podróży