A może Ukraina () tylko czy znalazł sie ktoś odważny kto zda nam relacje z pobytu nad Czarnym Morzem ....
Tu jest fajna relacja o Krymie,
http://www.buka.livenet.pl/voyage/2006krym.php
a żeby bylo w temacie

A może Ukraina () tylko czy znalazł sie ktoś odważny kto zda nam relacje z pobytu nad Czarnym Morzem ....
te kiero napisał(a):Po 12 latach odświeżam ten krótki wątek, by nie tworzyć nowego. Jako że wróciłem z Portugalii mogę odnieść się do tematu przedstawiając swoje wrażenia
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):Po 12 latach odświeżam ten krótki wątek, by nie tworzyć nowego. Jako że wróciłem z Portugalii mogę odnieść się do tematu przedstawiając swoje wrażenia
Bardzo liczę, że swoje wrażenia opiszesz w relacji.
Ja celuję w Portugalię na koniec sierpnia. Na razie mamy kupiony tylko lot do Lizbony (120 zł/os), gdzie chciałabym spędzić kilka dni.
marze_na napisał(a):Potem myślałam wpaść na jeden dzień do Faro, a resztę czasu spędzić w Lagos i poleżeć na plażach Algarve.
Napisz proszę skąd brałeś auto i parę słów o tych rejsach łodzią.
Pozdrawiam.
te kiero napisał(a):Marzena to baaardzo tanio jak na lot do Portugalii, przeczytaj wszystko uważnie by nie było zaskoczenia.
te kiero napisał(a):Nie wiem czy zdążę z relacją do sierpnia.
te kiero napisał(a):Pytaj co jeszcze chcesz, jak tylko będę wiedział odpowiem.
marze_na napisał(a):te kiero napisał(a):Pytaj co jeszcze chcesz, jak tylko będę wiedział odpowiem.
Pewnie będą się pojawić jak się na poważnie wezmę za planowanie. Będę uderzać na priv. Albo w relacji.
marze_na napisał(a):Noclegu będę szukać raczej w samym centrum Lagos.
piekara114 napisał(a):Mi jeszcze zostanie, ale konoby tylko na wycieczkach i w trasie...amatus1 napisał(a):Spokojnie naszej 2+1 starcza na 14 dni...z częstszym przebywaniem w konobachSamfisher1974 napisał(a):Po wsyztkich opłatach związanych z podróżą i zkwaterowaniem, zostanie nam około 650 euro gotówki, czyli jakies 4500 tys kun.Nie wiem za ile osób, ale tanio... Choć w sumie w Jelsie rok temu studio dla 2+1 miałam za 40 eur...Smelbo napisał(a):Pisałem w tym roku do Breli na czerwiec. Ceny wydaje mi się że mocno skoczyły. Za 12 noclegów liczą od min. 40-45 Euro.
Smelbo napisał(a):Pisałem w tym roku do Breli na czerwiec. Ceny wydaje mi się że mocno skoczyły. Za 12 noclegów liczą od min. 40-45 Euro. Więc całość za sam nocleg wychodzi około 2700. Do tego przejazd 1300-1400 z okolicy Krakowa + życie na miejscu.
Zrezygnowałem i wybrałem Kos na 2 tyg. bo wyjdzie taniej
te kiero napisał(a):Smelbo napisał(a):Pisałem w tym roku do Breli na czerwiec. Ceny wydaje mi się że mocno skoczyły. Za 12 noclegów liczą od min. 40-45 Euro. Więc całość za sam nocleg wychodzi około 2700. Do tego przejazd 1300-1400 z okolicy Krakowa + życie na miejscu.
Zrezygnowałem i wybrałem Kos na 2 tyg. bo wyjdzie taniej
Nie wiem jak to możliwe, ale mi wychodzi kilka stów mniej za nocleg niż wyliczyłeś (?). Nie wiem po ile liczysz euro.
Brela zdrożała. Zależy jaka miejscówka, ale za 40E bym brał. Na Kos faktycznie z BP mam bardzo tanie oferty.
luk006 napisał(a):Z ciekawości zapytam. Ile kosztują wakacje na Kosie? Patrzę na portalu wakacje.pl i nie wiem jak bym liczył to Chorwacja wychodzi najtaniej.
Chorwacji na razie mówię żegnaj... kolejny raz Grecja - Epir i miasteczko Sivota na przeciwko wyspy Korfu...amatus1 napisał(a):A w tym roku gdzie?
Jesteś w błędzie - popatrz na relację Potterzielak3 napisał(a): W cro można pozwiedzać, a kos to tak naprawdę plaża