......dziękuję, dziękuję dobrze się "lawetuje" , a aktualnie stoi i się ładuje.
PS Teraz dojazd do Splitu jest dużo prostszy,niż na Mazury ,czy nad Bałtyk.
bigredone napisał(a):Jest mapa : https://www.tesla.com/en_EU/findus#/bou ... %20charger
bigredone napisał(a):fly, ale musisz przyznać, że przez te 3 lata kiedy rozpoczęto ten wątek ilość stacji ładowania zwiększyła się potężnie. Wtedy sprawdzałem i nie było możliwości dotarcia do HR Teslą szybciej niż w tydzień.
lew napisał(a):bigredone napisał(a):fly, ale musisz przyznać, że przez te 3 lata kiedy rozpoczęto ten wątek ilość stacji ładowania zwiększyła się potężnie. Wtedy sprawdzałem i nie było możliwości dotarcia do HR Teslą szybciej niż w tydzień.
......mnie udalo sie wtedy w ciagu 48 h; ale było to przeżycie z gatunku ekstremalnych
lew napisał(a):bigredone napisał(a):fly, ale musisz przyznać, że przez te 3 lata kiedy rozpoczęto ten wątek ilość stacji ładowania zwiększyła się potężnie. Wtedy sprawdzałem i nie było możliwości dotarcia do HR Teslą szybciej niż w tydzień.
......mnie udalo sie wtedy w ciagu 48 h; ale było to przeżycie z gatunku ekstremalnych
lew napisał(a):.....można też zamontować wiatraki lub solary Dzisiaj naliczyłem 7 "S" , a stanowisko jest 1 na calą marinę. Wiekszość podłączyła do normalnych gniazdek.