art 7 napisał(a):majeczko sprawdz na stronie www.interalpen.it lub www.livigno.pl ja płace700 euro za apartamnet na cztery osoby a w ub roku w 4 gwiazdkowym apartamencie zapłaciliśmy 620.pozdrowienia i udanych poszukiwań
art
Łukasz Darowski napisał(a):Zawsze uważałem się za osobę sportowo uzdolnioną.
Myślałem że nałożę narty na nogi i po 10 minutach będę śmigał po stoku.
Po kilku instrukcjach od zony ( jezdzi od dziecinstwa i tlumaczyla mi ze postepuje glupio ) poprosilem ją aby robila zdjecie a ja sobie podejde pod górkę i powoli zjadę
I jak to się mogło zakończyć ?
Otóż moja głowa mówiła: skręcaj, natomiast nogi ni cholery się nie słuchały. Przemknąłem z predkościa swiatła obok żony ( chyba nawet najlepszy aparat nie pstryknałby ) i zaliczyłem upadek wbijając sobie jednoczesnie kijek w brodę ( lekko polała się krew ).
Obecnie gdy oglądam się na zdjeciach i filmie wstyd mi przed zoną.Prezentuję styl rozpaczliwy ale bezpieczny
P.S.
Narty są świetne, ja je porównuje do żagli.I tu i tu czuje sie wolność i pęd powietrza.
FUX napisał(a):Łukasz Darowski napisał(a):Zawsze uważałem się za osobę sportowo uzdolnioną.
Myślałem że nałożę narty na nogi i po 10 minutach będę śmigał po stoku.
Po kilku instrukcjach od zony ( jezdzi od dziecinstwa i tlumaczyla mi ze postepuje glupio ) poprosilem ją aby robila zdjecie a ja sobie podejde pod górkę i powoli zjadę
I jak to się mogło zakończyć ?
Otóż moja głowa mówiła: skręcaj, natomiast nogi ni cholery się nie słuchały. Przemknąłem z predkościa swiatła obok żony ( chyba nawet najlepszy aparat nie pstryknałby ) i zaliczyłem upadek wbijając sobie jednoczesnie kijek w brodę ( lekko polała się krew ).
Obecnie gdy oglądam się na zdjeciach i filmie wstyd mi przed zoną.Prezentuję styl rozpaczliwy ale bezpieczny
P.S.
Narty są świetne, ja je porównuje do żagli.I tu i tu czuje sie wolność i pęd powietrza.
My NIGDY nie uczyliśmy swoich dzieci. Poszły do instruktora i basta. Żony ni chu, chu nie chciały słuchać.
Mnie nauczył kolega, gdy miałem ze 30 lat. z dobrym skutkiem. Zasada jest taka, że trzeba słuchac i nie filozofować.
Pozdrawiam.
Dzięki, ale gdzie ten śnieg? Nawet w Kanadzie go dziś nie ma...Prognozy wciąż mało, mało optymistyczne Chyba nikt mi nie powie, że nieprzyjemna prawda jest lepsza od przyjemnych złudzeń?rich72 napisał(a):art 7 napisał(a):majeczko sprawdz na stronie www.interalpen.it lub www.livigno.pl ja płace700 euro za apartamnet na cztery osoby a w ub roku w 4 gwiazdkowym apartamencie zapłaciliśmy 620.pozdrowienia i udanych poszukiwań
art
ale w Gortani masz za friko basen z bąblami, siłownię (dla masochistów), sauny suchą i mokrą a to po nartach pomaga siły na następny dzień zregenerować