Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy Camping "Pod Maslinom" nadal jest tani??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witold P.
Croentuzjasta
Czy Camping "Pod Maslinom" nadal jest tani??

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 15.03.2007 20:44

Witam serdecznie wszystkich z "najwiekszej dziury" w Polsce - Bełchatowa. :)
Wybaczcie jeśli coś sknocę. Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku że jest to forum ludzi zorietowanych i chetnych do pomocy.Zatem do rzeczy.Z wypowiedzi wielu forumowiczów wynika że jest to tani i przyjazny camping,ale przeglądając stronę w/w campingu nie jestem pewien czy cennik zamieszczony na stronie jest aktualny.Gdyby to był aktualny cennik......wtedy pakuję się około 1-go sierpnia.A może ktoś zna inne campingi w tym rejonie i w podobnym przedziale cenowym?
Planuję pobyt w cztery osoby z jednego portfela.Dlatego na wielkie szaleństwa nie mogę sobie pozwolic.
Z góry dzieki za pomoc.
Przepraszam za literówkę,
http://www.orasac.com/cijenik.htm
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 15.03.2007 20:47

Witaj Witoldzie dobrze trafiłeś bo o campie dużo tu znajdziesz-to bardzo popularne miejsce, ale prosze zanim zjedzą cię inni wejdz w opcje szukaj, wpisz nazwe kampu i wtedy znajdziesz kilka stron obszernej informacji o campie.
O cennik zapytaj cromaniaków którzy są w kontakcie z właścicielami.
pozdrawiam i witam na forum
madzia1981
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 15.03.2007 22:13

madzia1981 napisał(a):Witaj Witoldzie dobrze trafiłeś bo o campie dużo tu znajdziesz-to bardzo popularne miejsce, ale prosze zanim zjedzą cię inni wejdz w opcje szukaj, wpisz nazwe kampu i wtedy znajdziesz kilka stron obszernej informacji o campie.
O cennik zapytaj cromaniaków którzy są w kontakcie z właścicielami.
pozdrawiam i witam na forum
madzia1981

Dzięki Madziu :D Postaram sie dostosować.Niestety jako posiłek jesem nieprzydatny...jestem nieco żylasty..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.03.2007 23:13

Kemping "Pod Maslinom" jest rzeczywiście z tzw. niższej półki cenowej i ma swoich gorących zwolenników (e.zetka :lol: ) jak i przeciwników (zibuś :lol: )
Na forum jest o nim temat tu: (24 strony lektury)
forum/viewtopic.php?t=6458
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 15.03.2007 23:24

Janusz Bajcer napisał(a):Kemping "Pod Maslinom" jest rzeczywiście z tzw. niższej półki cenowej

to ze względu na alpinistyczne podejście z plaży :wink:
podobno potrzebny jest czekan i asekuracja :wink:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 16.03.2007 10:03

Witold P. napisał(a):Witam serdecznie wszystkich z "najwiekszej dziury" w Polsce - Bełchatowa. :)
Wybaczcie jeśli coś sknocę. Obserwuję to forum od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku że jest to forum ludzi zorietowanych i chetnych do pomocy.Zatem do rzeczy.Z wypowiedzi wielu forumowiczów wynika że jest to tani i przyjazny camping,ale przeglądając stronę w/w campingu nie jestem pewien czy cennik zamieszczony na stronie jest aktualny.Gdyby to był aktualny cennik......wtedy pakuję się około 1-go sierpnia.A może ktoś zna inne campingi w tym rejonie i w podobnym przedziale cenowym?
Planuję pobyt w cztery osoby z jednego portfela.Dlatego na wielkie szaleństwa nie mogę sobie pozwolic.
Z góry dzieki za pomoc.
Przepraszam za literówkę,
http://www.orasac.com/cijenik.htm

Witaj :D
Cennik jest aktualny, także możesz się szykować :D
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 16.03.2007 19:08

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję serdecznie za okazaną pomoc. :D Dzięki wam decyzja zapadła.Startujemy 3-go sierpnia w piątek , pod warunkiem że uda się zrobić rezerwację.Zamierzam posiedzieć tam 14 dni .Na dojazd dwie doby.Taki sam czas na powrót. Myślę że jest to bezpieczny bufor czasowy.Jak sądzicie ? Dam rade?Czy to jest wykonalne? Pokonywałem już dłuższe dystanse, ale na chorwackich drogach jeszcze nie byłem. :)

Natomiast jeśli chodzi o pomoc przy załatwieniu rezerwacji, to chyba jest założony odrębny temat i tam muszę szukać życzliwej duszy.
Jeszcze raz serdeczne dzięki. Może sie kiedyś spotkamy . :papa:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 18.03.2007 01:43

Witold P. napisał(a):Pozdrawiam wszystkich i dziękuję serdecznie za okazaną pomoc. :D Dzięki wam decyzja zapadła.Startujemy 3-go sierpnia w piątek , pod warunkiem że uda się zrobić rezerwację.Zamierzam posiedzieć tam 14 dni .Na dojazd dwie doby.Taki sam czas na powrót. Myślę że jest to bezpieczny bufor czasowy.Jak sądzicie ? Dam rade?Czy to jest wykonalne? Pokonywałem już dłuższe dystanse, ale na chorwackich drogach jeszcze nie byłem. :)

Natomiast jeśli chodzi o pomoc przy załatwieniu rezerwacji, to chyba jest założony odrębny temat i tam muszę szukać życzliwej duszy.
Jeszcze raz serdeczne dzięki. Może sie kiedyś spotkamy . :papa:

Tam nigdy "ne ma problema" - Bożo rozwiąże wszystkie problemy :wink: :wink: :D :D
patart
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) patart » 18.03.2007 11:43

Witold tylko nie jedz w piatek !
w Maribirze masakra w sobotni poranek to samo w tunelach
lepiej wyjechac w sobote lub w czwartek
pozdrowka :)
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 18.03.2007 18:21

Droga do plaży mi nie straszna :) .ale dzięki za info.Dobrze wiedzieć jak najwięcej o miejscu pobytu.O korkach na autostradach niestety nie pomyślałem :( Niestety muszę przekonstruować cały urlop. I to nie tylko o mnie chodzi.Śubna sie odbierze do mie......ajj...ajj.jajj :papa:
patart
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) patart » 18.03.2007 18:25

szerokiej drogi !
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.04.2007 23:11

patart napisał(a):szerokiej drogi !

Od Splitu na południe to trudno o "szeroką drogę" :D :D :D :D
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 02.04.2007 13:55

Czy jest aż tak źle??Najbardziej kręta droga jaką jechałem to trasa od strony francuskiej do Andorra La Vella.Musiałem się spinać na maxa.
Czy ktoś z was jechał tą trasą i ma porównanie. Bylym wdzieczny za odpowiedź.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.04.2007 14:58

Eee, no bez przesady Jadranka nie jest taka straszna ;). Jest trochę uciążliwa, ale aż tak kręta nie jest spokojnie można nią jechać 60 i 70 km/h ;)

Pozdrav :papa:

P.S. Żeście nastraszyli no hehehe :twisted:
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 02.04.2007 15:13

Popędzili mi kota na max.
Dzięki za słowa otuchy. :)

Powrót do Kempingi